mothercup Yumurtlama gördünüz mü ben henüz görmedim benimle yakın olanlar burdan takip edelim mi beraber?🧡
1anne2bebe mothercup benimde sat 25 Ağustos bat 23 Ağustos diyor yumurtlama günlerindeyim sanırım kasıklarım ağrıyor fakat eşim başta isterken şuan istemiyor katakulleye getirmem lazım 😂😂
mothercup Ovulasyon testlerimde bu şekilde muhtemelen ya yarın ya da yarından sonra 3 gün içinde pik görürüm gibi hafif kasık ağrım vardı ve bel ağrım
mothercup Defnemome ovulasyon işe takip ediyorum canım test bu lh hormonunu ölçüp yumurtlama gününü bulmama yardımcı oluyor benim bu gün yumurtlama günüm
mothercup 1anne2bebe ahahaha yumurtlama dönemini bilince psikolojik isteksizleşiyolar galiba öyle duuydum bi kaç kişidede
1anne2bebe mothercup ya eşim genel olarak istemiyor 2 tane var yeter diyor ama ben çok istiyorum bakalım deniyoruz bişeyler 😂
likapaa53 mothercup bel ve kasıklarımda ağrı var yumurtlama olacak gibi hissediyorum ovulasyon takibi yapmıyorum
1anne2bebe likapaa53 zorlandım tabiki tek başıma büyüttüm iki çocuğumuda 7 kere ev taşıdım. Ama şuan kendi evime taşındım arabamı aldım rahatım canım sıkılıyor evde uğraş lazım 😂😂 yoksa sonum Kadir ezildiye doğru gidiyor 😂😂
Ceren1996 mothercup mothercup benim aynı sizinle 29 Ağustos adet gunumdu simdi 25 eylülü bekliyorum yumurtlama gordunuz mü