Lina_06 Kızlar 12. 13. Haftada cinsiyeti belli olan oldumu yazabilir mi acaba genelde cinsiyet belli olur mu 🫶🏻💕
Symnr24 Lina_06 evet 11 haftada erkek denildi bana 14+5 de kesin erkek olduğunu öğrendim posizyonu yakalarsa doktor gösterir yanılma payı illaki olur o yüzden genelde 16,17 haftayı bekliyor doktorlar
aslaninannesi7 Lina_06 bana 12. Haftada erkek olabilir dedi. 17. Haftada kesinleşti. Genelde bir şey görürürlerse erken haftalarda söylüyorlar ama yanılma oluyormuş tabi
Can_su92 Lina_06 benim 12+3 de doktora gittim doktor ultrasonda %90 bi tahminim var dedi erkek olduğunu düşünmüştü o ara fetal dna da yaptırdım 1 hafta sonra çoktı sonuç erkekti. Genel de bebek erkekse pozisyonu müsaitse görüyolar
NurZenkin Lina_06 belli oldu bizim erkek dedi doktorum detayliya kadar erkekti sonra yüzde yüz kiz çıktı.Tam belli olmuyor o haftalarda
Ehg34 16 haftadayız bizde doktorum uzun uzun baktıktan somra kıza benzetiyorum dedi ama nette konuşmadı yanılma payı varmıdır kızlar yaşayan varmı bu durumu
iremcannn1907 Lina_06 11. Hafta kız 15. Hafta erkek dendi, sonuç erkek. Doktoruna, ultrason kalitesine göre değişiyor tabi
Emos42 Lina_06 özelde ki doktorum 12.haftada kız dedi 14.haftafa devlet hastanesi görünmüyor demişti 30 haftalık olduk kızım olacak inşallah
Can_su92 Lina_06 kromozomsal hastalıkların teşhisi için yapılıyo down falan tarama testleri gibi değil anne kanında bebeğin DNA sı inceleniyo orda da doğal olarak cinsiyet belli oluyo