esca344 e_blue_sky_a yeni doğan almasın 3 de az alsın direkt 3-6 alsın ciddi olamazsın bence yenidoğanlar bile bol geliyor ilk doğumda siz direkt 3 aylık bebek mi dogurdunuz anlamadım
e_blue_sky_a esca344 tüm yazdıklarımı yazmışsın da 40i çıkınca 60gun olunca yazdığımı atlamissin. 2770 doğdu benimki ve 40i çıkınca 2aylik olduktan sonra 3-6lar gayet makul. Her ay 1kg alır bebekler ilk 3ay….. yenidoğan lar 0-3ler boşa…. Bi de devlet meselesi gibi bana tepki vermek de ne alaka anlamadım post sahibi tavsiye istemis benim de tavsiyem bu yönde sanane? Seni ilgilendiren ne
Gg5348 esca344 ay ben anlamıyorum benim eşim 5,5 kilo doğmuş alma diyenler de öyle doğuruyor galiba 🙈
esca344 Gg5348 valla biri 3 aylık bile az al yeni doğana gerek yok 3-6 ay al yazmış direkt 4-5 aylık doğuranlar var galiba ben burdan öyle anladım😂
BabyAta pinaarrylmz herkes çabuk büyük yenidoğan bir iki tane al dedi bebeğim yeni doğanları bildiğin iki ay giydi hatta LCW nin yenidoğanini 4. Ayda hala oluyor bebeğim 2980 boy 48 doğdu. 8 9 tane yenidoğan almıştım yetmedi iki tane daha aldım kimseyi dinlemeyin ne kadar almak istiyorsanız o kadar alın ama sakın az almayın. Bebek bu kusuyor altına yapıyor taşıyor. Günde 5 kıyafet değiştirdiğimi bilirim. Bu arada 3_6 ay al diyenlerin bebekleri direkt 5 kilo mu doğuyor acaba 3-6 yenidogana nasıl olacak Allah aşkına. Bebeğim 4bucuk aylık 3-6 yeni almaya başladım ben 6800du 10 gün önce kilosuda boyu 68
BabyAta amayinedeiyiilerledim 8-9 tane yeni doğan zor yetti doğunca iki takım daha aldim ve iki ay giydi rahatlıkla 😂😂 ve ortalama kilolarda doğdu yani bebeğim. Günde 5 kıyafet değiştirdiğimi bililim basıl yetsin 3-4 tane, 3 aylıklar Yenidoğan çuval gibi oluyor çok cirkin çocuk içinde yüzüyor
amayinedeiyiilerledim BabyAta bebeğim kusan bebek değildi bana o yüzden yetti sanırım. 3 aylıkların büyük geldiğini zaten yazmışım
Mrvpkkn Yahu yenidogan bile bol oluyor bebegim 3270gr dogdu gayet ortalama bi kg yenidogan zibinlar bol geliyor tulumlar zaten buyuk oldu bunlari bir ay giyecekse bile en az 6 adet almak lazim. 3 aylik kiyafetler cuval gibi olur ne gerek var o goruntuye
E_Duha Alisde hiç almadım değil aldım ama fazla abartmayarak aldım hani herkes eskitemiyorsun bile dediği için belirttim
beyhudeanne pinaarrylmz Oğlum 3 kilo 49 cm doğdu, yenidoğan zıbınlarımız bile bol ve uzun geliyor bize. Kilosu iyiyse 3 ay kıyafetleri bile olur.
esca344 e_blue_sky_a tavsiyeniz ütopik 3/6 ay ne alaka ya yok 9 alsın insanları yanlış yönlendirmeyin ben de sizin gibilere inanıp almadım 😂 sonra yenidoğan aldım bi sürü çocuk onların içinde bile kayboluyordu yorumları okuyun 3-6 ay imkansız abartmışsınız
Tugcev pinaarrylmz Bende az almışım son gün gidip ekstra aldım. İyi ki almışım. Bir tane 3 aylık giydirdim de yanlışlıkla omuzları kolları nasıl uzun oldu. Evet süresel olarak kısa bir dönem giyiyor olabilirler ama 2 günde olsa mecbur giydiriyorsun bunu. Son haftalarda ortalama kaç kilo doğacağı belli oluyor zaten. İri bebek değilse alınmalı bence
e_blue_sky_a esca344 sen kimsenin yönlendirmesinin yanlış olduğu yönünde kimsenin üzerinde tek Bi sözle baskı kuramazsın bu yanlıştır diyerek. Bana ne senin ne aldığından postu sen acmamissin ki ne alırsan al. Ayrıca sana ne benim post sahibine verdiğim akıldan postu o açmış. Ne saçma Bi muhabbet sanki devlet meselesi
Melek3675 pinaarrylmz olmuyor bana da iri bebek demişlerdi bende yeni doğan bir iki takım aldım çocuk doğunca hiçbiri olmadı hepsi büyük oldu bence 0 beden de alınmalı
e_blue_sky_a esca344 başlıycam 6na 9zuna ne kadar boş insanlarsınız. Boş boş muhabbetler. Bana bsy söylenirse konuşurum. Söylemezse millete sataşmam. Nasıl yakıştırabiliyorsunuz kendinize bu harekerleri. Git kendine post aç 6na 9zuna sana bsy diyen var mı da Sağa sola laf atıyorsun. Hayır çok mühim Bi konu olsa örneğin gündem narin vs böyle Bi konu olsa ok yok 3mus yok 6ymis yok 9mus. İstersen çarşıyı topla evine banane