Bedihauslu Dün gece birden ayaklarım ellerim şişmehe başladı sabah acile gittim kan ve idrar tahlili yapıldı ve tahlilde protein kaçağı var denildi ultrason a bakıldığında ise bebeğin suyu fazla çıktı ama hala doğuma almıyorlar 38+2 haftalik hamileyim
Eslem2112 Bedihauslu eğer gebelik zehirlenmesi yasiosaniz tansiyonun yüksekse sezeryana almalariz lazım acilen çünkü bende öyle olmuştu
Kubraesber16 Bedihauslu tansiyonunuz da problem yok ozamn yani soyle soyleyim vucutta sislik protein kacagi ve yuksek tansiyon oldugunda gebelik zehirlenmesi oluyor benim bu sekildeydi ve bekletilmeden alinmasi gerekiyor bu sebeple 36. Haftada dogum yaptim sislik ve tansiyon vardi surekli ilac kullandim 30.haftada belirdi bu tansiyon gunde 2-4derken 6 tane tansiyon ilaci icmeye baslamistim en son ona ragmen dusmedi bi gece sonra tekrar tahlil falan proteini de gorunce hemen doguma aldi 18/11 ile ama mutlaka sabah ogle aksam tansiyon takibini yap
Eslem2112 Bedihauslu iyi canım korkulacak bişey yok ama tansiyonu kontrol et hep şişme ve protein. Kaçağı var diosun
Kubraesber16 Bedihauslu bu en dogal hakkiniz zaten zamanida gelmis 38.haftadasiniz guzelce o zaman tekrardan bi konusun bebegin bir gun bir gun anne karninda durmasi daha iyi ama riske atmak istemedigini soyle
Bedihauslu Kubraesber16 ayin 12 de tekrar gel dedi doktor o zaman tekrar konuşacağım bakalım ne diyecek
Kubraesber16 Bedihauslu ozaman zaten 39. Haftaya girmis olacaksin hayirlisi olsun hakkinizda bebis icinde senin icinde ama sayet tansiyon yukselirse verdigi tarihide bekleme git
Bedihauslu Kubraesber16 başka doktorla da görüştüm tansiyonum normal seyrettiği için ve şekerim de normal çıktığı için beklememiz daha doğru dedi şuan da 39+3 olduk doğumu bekliyoruz