AAselinannesi06 Altus Profilo memnun olan çok duydum siz hangi marka kullanıyorsunuz hangi markayı tavsiye edersiniz a sınıfı b sınıfı hangisi daha iyi güzel kullanışlı tavsiyelerinize ihtiyacım var
Bsk_cb AAselinannesi06 Beko kullanıyorum memnunum iki sene oluyor evleneli henüz sorun yaşamadım makinamla
MMehtapceylan AAselinannesi06 bende profilo aldım 3 4 ay oluyor çok şükür bi sıkıntı çıkmadı gayet memnunum dedi de çok yüksek değil ve faturada çok fark etmiyor açıkçası
Crocus20 AAselinannesi06 bosch seri 6 kurutma makinesini aldım ve çok memnunum. Kıyafetlerde çekme pek yapmıyor ayrıca 1 saat gibi bir sürede 1 makine çamaşırı tamamen kurutuyor süresini çok uzun tutmuyor. Elektirik tüketimide çok düşük faturaya yansımadı desem yeridir tavsiye ederim
seyma0661 AAselinannesi06 Arçelik km 900 modelini kullanıyorum çok memnunum ama Beko ile aynı özelliklere sahip galiba bir fabrikadan çıkıyolar. Kesinlikle A++ almalısın
AAselinannesi06 Bsk_cb bende Beko’nun çamaşır makinesini kullanıyorum ama hiç memnun değilim güzel yıkamıyor
Bsk_cb AAselinannesi06 yani markası yeni mi seneler önce mi aldınız benim ki dijital o yüzden memnunum yani suan çok atınca güzel yıkamıyor ama dolu dolu atınca güzel kokmuyor
Begolass Arcelik kurutma makinasi kullaniyorum cok memnunum cok sesli calismiyor digerleri gibi bir de elektrik faturasinda hemen hemen hic bi etki olmadi diyebilirim
AAselinannesi06 Begolass görümcem de Arçelik kullanıyor yeni aldı ama oda memnun değilmiş nemli bırakıyor dedi bilemedim
seyma0661 AAselinannesi06 muhtemelen cinsine göre atmıyordur yada attığı kıyafet programa uygun değildir. Kurutma makinelerinde nem sensörleri var erken kuruyunca otomatik saati düşürüyor. Ben genelde eko dolap kuruluğu açıyorum 1.5 saatte bitiyor mis gibi
aslincaa AAselinannesi06 bosch seri 4 kullanıyorum memnunum. Seri 6lar problemliymiş. Arçelik kullananlar toz haznesi hariç sol alt köşede bir yer var oranın çok çabuk tozlandığını söylüyorlar. Ben 2 aydır kullanıyorum o hazne bir kere temizlenecek hale geldi
Evrimnbe AAselinannesi06 genel olarak beko ve bosch tavsiye edilmiyor. Tabi memnun olanlarda var ama olumsuz yorumu daha çok. Altus ve hoover markasının kurutmalarından memnuniyet çok yüksek bir de yurtdışında electrolux markası çok fazla kullanılıyo türkiyede de kullananlar memnun ben samsung ve electrolux bakıyorum altus ve hoovera servis ve garanti anlamında çok güvenemiyorum
seyma0661 Evrimnbe Hoover aslaaaa almayın orda çalıştım berbat bir marka hem mallarının arkasında durmuyorlar hem su haznesi malzemeleri çok dandik yedek parçaları pahalı ve servisleri ilgisiz
AAselinannesi06 Evrimnbe altus ve hoover marka kullananlar evet memnun ama bilemedim garantiye giriyor mu insan güvenemiyor
Rabia97 AAselinannesi06 Beko km80 kullanıyorum benden sonra anneme ablama ve kuzenime de aynı marka aynı model aldık 😀 çok memnunum hepimizde çok memnunuz