bız bu eve 2023 nısan ayında taşındık taşınmadan önce ev sahıbı ben sızı çıkartmam ıstedıgıniz kadar kalın dedi. tam eve eşyalarımız yerlestı adam kiramız 12 bin ıken 3 bin yazdı, kayınpederim tepkı gosterdı haklı olarak adam çıkın hemen deyince el mahkum kabul ettık tasınmıstık çünkü. 2024 Nisan ayında kiramız 16 bın oldu kontratta 3binden devam etti kalmak zorunda kaldık düşük rıskım vardı yeni hamıle olduğumu öğrendim esımın aılesı memlekete gıttı derken tamam dedık. Kendı evımız var ama 2-3 saatlık uzaklıkta ve esımın işi burada gece yok her gün gıt gel bı kıra parası arabaya gidecek taşınamıyoruz oraya ustelık bız gıtsek eltım kaynanam gelir aile bınası. Kiracımız geçen hafta cıktı ve takas etmek ıstedıgımız evin anahtarını en erken nısan mayısta alacağız ev hala ınsaat halinde. Sabah adam aradı bizi evı satıcam çabuk çıksanız ıyı olur evi görmeye gelecekler dedi, eşimde evi görmeye gelemezler yasal olarak benim esyalarımla evı görmeye gelemezler ıznım yok kontrat nisanda bıtıyor nisandan önce cıkmam dedi. ev sahıbı biraz laf etti, şöyle kı çıksak kıraya gitsek 8-9 ay sonra kendı evımıze gececegız ustelık en ucuz kıra 20 bınden başlıyor o da mahalle arası. şimdi tasınma ıhtımalımız yok evımız hazır degıl ustelık serklajlıyım aralık sonu dogumum var, doğum yapınca hıc tasınamam kış ortasında emen bebekle taşınamam ılk 3 ay o soğukta ordan oraya hasta olur kimseye de bırakamam. Kontrat dolana kadar cıkarabılır mı ev sahıbı bıraz gerızekalı çünkü vergı kacıran adamdan ne beklenir kı, en azından kontratı beklesek nısanda dolacak nısan mayıs gıbı havalar daha normale döner bebegım de 3 aydan büyük olur hastalansa da hastaneye yatma durumu olmaz. Kıs ayında hastalıktan bı bebegım vefat edince korkuyorum halıyle bebegım zarar görür dıye