Kubrasimsek58 Kızlar lekeli çok kıyafetimiz var ve asla geçmiyor sizler ne kullanıyorsunuz lekeler için
betulsahin Kubrasimsek58 bir arkadaşım homm bitkisel satışı yapıyordu destek olmak için leke çıkarıcı almıştım kızımın elbisesindeki simsiyah keçeli kalem lekesine kadar çıkardı çevrenizde satış yapan varsa tavsiye ederim🌸
Nur321 Kubrasimsek58 elıte home çamaşır suyu tozu olarak geçiyor. Ben onu kullanıyorum çıkıyor lekeleri
Esra2288 E bebekteki toz leke çıkarıcımı güzel bizdeki eskiden kalan bütün lekeleri bile çıkardı tavsiye ederiö
glyanki Bulaşık makinesi parlatıcısı 😂 özellikle şok’ta satılan mintax markasının ki 😊😊 inanamayacaksımız ama çıkartıyor
gmz10 E bebekteki baby me toz leke çıkarıcı, mükemmel çokça tavsiye ederim. Kaynar suda çözdürüyorsun kıyafetleri içine atıp bir gecs bekletiyorsun ve sonra yıkıyorsun. Çıkaramadığı çok az leke oldu şimdiye kadar.
Canss35 Htccndn @Kubrasimsek58 bnde kirmizi sprey cif kullanıyorum gerçekten mukemmel. Bide ozden ozdoganin leke cikarisi çok guzel🤌
Bubu_ Reklam gibi olmasın ama Instagramda özden Özdoğan var onların leke çıkarıcısından aldım pekte ümidim yoktu ama bayıldım ağırtmıyor da evimdeki tüm lekeleri çıkarttım çocuklu eve bire bir diyebilirim trendyolda var 😂