Alyynntkn Kızlar İstanbul da (Beylikdüzü, Büyükçekmece, Küçükçekmece vs.) devlette detaylı ultrason yapan hastaneler var mı bildiğiniz?
Kubrabsyg Alyynntkn kanuni yapar diye biliyorum. Ben Zeytinburnda kadın doğum yaptırdım detaylı devletti. Memnundum
52kmavis Alyynntkn araştırma hastanelerinde yapıyorlar aslında kadın doğum üzerine hastane var Zeynep kamilmi neydi orda herhalde Anadoluda kalıyor
Simasu14 Alyynntkn Gaziosman paşa eğitim ve araştırma hastanesi yapıyor. 1 saate yakın bakıyor ve baya ilgililer
minigimherseyim_ Alyynntkn benim pazartesi çam sakura da randevum var bakalım nasıl geçecek ikiliyi orada yaptırdım memnun kaldım
Betulyavuz Kubrabsyg nasıl randevu aldınız ben bir aydır bakıyorum asla randevu çıkmıyor , birde sürekli detaylı usg yapılmamaktadır notu görüyorum tüm peritonoloji doktorlarında
Kubrabsyg 52kmavis Alyynntkn Bakırköy Sadi konuk yapıyor canım. Randevu düşürmek zor ama sürekli bakın biri iptal edince hemen alırsınız ben ikili için öyle aldım detaylı içinde öyle alacağım Bakırköy’e. Uzun uzun takip edin bakın Diğer bebeğimde Fatih eğitim araştırma hastanesi Süleymaniye kadın doğum pk yaptı Zeytinburnu. Çoğu devlet yapıyor önemli olan randevu düşürmek
52kmavis Alyynntkn Avrupa tarafinda bilmiyorum hiç bizim burda var bakanlar ben hiç bakdirmadim busefer baktırcam ablamda baktırdı ama hangi hastane bilmiyorum
52kmavis Kubrabsyg randuvu bulamazsam mecbur özelde yaptırcam detaylı yaptırmam gerek benimde bütün tesleri detaylı da can sıkıyor biraz ama
derler-anne Kubrabsyg merhaba kadın doğumdan randevu bulsak yaparlar mı detaylı ultrason yoksa perinatiloji diye ayrı bölümden mi almak lazım
derler-anne Kubrabsyg kübra hanım merhaba bakırkoy Sadi konuk hastanesinden Selen gürsoy hocaya aldım detaylı ultrason için ilk gidişim sizce bakar mı nasıl bı doktor biliyormusunuz
Kubrabsyg 52kmavis Betulyavuz Ama önereceğim Bakırköy meydan da bunu yapan çok iyi doktor var 1400 TL. Uygulamada giden de var yorumları bakın isterseniz. Geçen arkadaşım da gitti renkli görüntü vs veriyor diğer yerler daha pahalı
Sultantalc Betulyavuz bildiğim kadarıyla baştan takipli yada riskli gebelik ise yapıyorlar perinatolojiye direk randevu vermiyor devlet hastanesi
Betulyavuz Sultantalc kadın doğum doktorum yeşil alan açtı randevu alabilirim lakin hepsinde detaylı usg yapılmamaktadır diye not düşülmüş yapanına denk gelemiyorum