Leylaaa_46 aysenur_5461 30 haftalık 5 kilo aldım . Canım bi şey istemiyor bu hamilelikte iştahım kapandı . 5 kilo olmasının nedeni ödem vardır .
Can_su92 aysenur_5461 21 kilo aldım iştahım inanılmaz açıldı zayıftım aslında 53 kilo ile hamile kaldım çok dikkat etmedim genelde kilo almayan bi yapım vardı diye yedim de yedim belli bi süre sonra engel olamıyordum kendime sürekli kilom arttı ama doğurdum ertesi gün eski yeme düzenime geri döndüm iştahım falan öyle hamilelikteki gibi değildi 1 ayda 9-10 kilo arası gitti şimdi de 59 kiloyum dikkat etmiyorum ama emzirirken de gidiyo biraz dikkat etsem eski kiloma geri dönerim çok vermek istemiyorum
Ayguness Geçen sene 95 kiloya çıktım ilk gebelikte otuz kilo aldım sonra 63 düştüm şimdi 34+3 78 kiloyum kilo al ver mide delirdi djdjd
denizleo09 Lütfen kendinizi başkaları ile kıyaslayıp üzmeyin herkesin süreci farklıdır 😇 Ben ilk gebeliğimde toplamda 7 kg aldım, şu an 30.haftadayim neredeyse 6 kg aldım. Aynı kişiye ait iki hamilelik bile birbirini tutmuyor
sltn2686 iremd-1798 ferrosanol kullanıyorum bende sanki tam tersi etki var hergün yemekten 1 saat önce kullanıyorum 3 gündür , ishal yapsaydı keşke 😂
iremd-1798 sltn2686 ben ishal yaptı her yemek her kahve içtikten sonra hemen tuvalete çıkarıyordu 40+4 teyim ödemim şişkinliğim falan hiç olmadı 😅 yeniden başlayacağım demirim düşüktü bakalım aynı etkiyi görecekmiyim 😅😅😉
mcansu aysenur_5461 başta bulantı kusma yaşayanlar oluyor ilk hamilelikte öyleydim 5 kilo verdim sonra 7 kilo aldım ama totalde bakarsan 2 kilo almış oluyorum hamile kaldığımın üstüne ama bulantılar sonrası kilomu bildiğim için 7 kilo aldım olarak sayıyorum
Amanbedunya aysenur_5461 80 ile başladık 77′e kadar düştm 22 haftada 79 idi şuan kaç bilmiyorum 25. Hafta sonundayz yarın görüş günümüz ☺️ Kızımda çok kilo almıştm 56 ile başlayıp 84 ile doğuma gittim doğumdan 10 gün sonra 68′e düşmüştm bakalım bu nasıl olucak
rubeyyisarah iremd-1798 zayıflamak üzerine mi hamilelik geçirdiniz? Bende böyle bir şey istiyorum tavsiyeniz var mı🥹🥹