aysenur_5461 25 haftalik anneler kac kilo aldiniz? Daha doguma 3 ay var ve kendimi patlamaya hazir top gibi hissediyorum.😃
iremd-1798 aysenur_5461 40+4 de doğum yaptım 2 kilo aldım sadece doğum sonrası 10 kilo gitti 🌸 ilk kızımda 13 kilo almıştım 35+5 de doğmuştu o da 🥹
aysenur_5461 Gokturkmom_ ne guzel az almissiniz ben memlekette olunca hep kizartma yedim 7 kilo almisim🤦♀️ simdi dikkat etmeye calisiyorum
Ayseguller 25+5. 62 ile hamile kalmıştım 67 oldum. Ama dikkatli olcam artık. Düzenli yürüyüş vs . Her şeyden once sağlıklı olsunlar da 🙏🏻
Tutaste_ aysenur_5461 ben 70 le kaldım hamile dedim 90a vururum diye öylede olucak heralde 😀hiç abartılı Şekerli tuzlu yağlı yemedıgım halde boyle oldum
aysenur_5461 iremd-1798 ben bu 3 5 kilo alanlari anlamiyorum nasil beceriyorsunuz tuyolari bize de verir misiniz😃
rubeyyisarah iremd-1798 zayıflamak üzerine mi hamilelik geçirdiniz? Bende böyle bir şey istiyorum tavsiyeniz var mı🥹🥹
Tannn 25+5 haftadayım 61 ile hamile kaldım 67 yim şu an iyi ilerliyorum bence son 3 ay ne kadar alırım acaba
aysenur_5461 Tannn bende 48 le hamile kaldım suan 55 kiloyum ilk oglumda 13 kilo ile bitirmistik sanirim bunda daha fazla alacagim
iremd-1798 aysenur_5461 inanın ben bir şey yapmadım canım ne istiyorsa yedim ama benim kullandığım demir ilacı çok sık tuvalete çıkardı küçük büyük fark etmiyor. Çok afedersiniz büyük tuvalete günde 4 5 defa çıkıyordum ondan kilo verdim bebeğim aldı kiloyu 😅😅 hatta şuanda bile o demir ilacını kullansam mı diyorum 😅😅
Gamze_dn aysenur_5461 Dikkat ettigim tek bir swy var yatarken yemek yememeye ozen gosteriyom daaha cok meyve yiyprum yatarken olsun gun icinde olsun ama ayriyetten dikkat ettigim bir konu yok ben degil bebegjm kilo aliyormus
Zeynebbagirli Mehraba arkadaşlar😊Ben ilk hamileliyimde Oğlumda 5 kilo aldım 49 la hamile kaldım 55 lə doğuça gittim 2 ciye hamileyim 44 le hamile kaldım yemek yiyorum 45-46 ya çıkıyorum 8 haftalık hamilelik neden böyle oldu anlamadım😃