yadeee Sevgili hamişler, bugün 8+0 olduk. Regl zamanım 2. Aylık gecikme dün biraz regl sancısı çektim mesela. Bugün de sağ kaşığıma sancı giriyo moralim bozuldu başlarda oluyordu ama 3 haftadır geçmişti yine başladı. Sizde durumlar nedir?
seyma0661 yadeee benimde ilk başlarda adet olacakmışım gibi sancım oldunyerleşme sancısı normal diyorlar. Ekstra göğüs hassasiyetim de olmuştu sonradan azalıyor. Şuan 12+4dez ara ara vajinamda da ağrı oluyor doktor normal dedi
kubra16_ yadeee ben de 8 şu an kendimi şiş hissediyorum ya zaten hazımsızlık oluyor ama ne yesem oturuyo sanki kasık ağrım falan olmuyor şimdilik
Hanzadem yadeee bende bugün 8. Haftama girdim. Birgün kasık ağrılarım sağ-sol, birgün karın ağrım diğer gün bel ağrım çok oldu. İki gün ara verdi hiç belirti olmadı dün yine tekrarladı ağrılarım
Nilnil3535 yadeee ya inanır mısınız benim de öyle oldu 8+2 yim ama tam 8. Haftada tüm gün karnım ağrıdı epey endişelendim doktorum normal dedi sonra baktım adet tarihim tam bazı kaynaklarda regl günleri ağrır diyor hamile olsanız bile şu an daha hafifledi mesela ağrım
seyma0661 kubra16_ evet hazımsızlık çok oluyor sabah karnım düzken akşam 4 aylık gibi çıkıyordu ama ileriki dönemlerde azalıyor gaz yapıcı şeyler yememeye çalışın
seyma0661 yadeee evet bugün yaptırdık özel kliniğe gidiyordum normal muayene etti kan için de laboratuvara gönderdi 650tl ödedim
Gmzcngz Valla hiç kafaya takma 8 hafta 4 günlük şuan deli gibi kasık ağrısı oluyor gidiyor sonra olmuyor gene oluyoor o zaten olacak çünkü kese büyüyor rahim genişliyor normal yani doktorum öyle dedi
seyma0661 Gmzcngz 11-14 hafta arası doktor 12 haftada çağırdı bizi belki cinsiyet de söylerim diye ama bizimki göstermedi 😂
yadeee Nilnil3535 benimle aynı şeyleri yaşayan şnsanları görünce rahatlıyorum. Çünkü ilk olduğu için bilemiyorum korkuyorum bir şey mi oluyo diye. Şu ağrılar hafiflese de rahatlasak birazcık. Bende bir de çok şişkinlik oluyı
Nilnil3535 yadeee ben de çok fazla şişkinlik ve gaz problemi var afedersiniz 🫠 aynen demek ki yaşadıklarımız normal