ipeekseker Kızlar merhabalar. Klomen kullanıyorum bugun 2. Günüm yoğun akıntı ve sık idrara çıkıyorum, klomen kullanıp, benim gibi olan varmi acaba ☺
cansu_dgn ipeekseker doktor kontrolünde mi kullanıyorsunuz yoksa kendiniz mi başladınız birde şikayetiniz neydi acaba bende düşünüyorum da o yüzden merak ettimm
Kubra-1997 ipeekseker ben 2 ay kullandım ama olmadı malesef akıntı kasık ağrısı çok yaşadım Zaten bu ilaçlar yumurtayı büyütüyor tutma olasılığı yüzde 35 gibi birşey kocanın spermininde yeterli olması gerekiyor
ghostty ipeekseker sık idrar derken idrar yolu enfeksiyonu olmus gibi bir his mi? Ben klomen kullandıktan hemen sonra benzer bir durum yasadım. İdrar testimde hicbir sey cıkmamıstı. Ama klomene baglı mıdır bilmiyorum. Bitkisel bir ilaç verdi doktorum öyle gecmişti.
buse76 ipeekseker ben geçen ay kullandım ilaç içerken değilde bittikten bir kaç gün sonra ağrı oldu bende işe yaramadı femara verseydi keşke o daha etkiliymis bende kist oluştu iğne vermedi doktor öbür ay adet olduğumda atmıştım kisti ama inşallah siz pozitif sonuç alırsınız
ipeekseker cansu_dgn biz aşılama yaptiricaz da doktor verdi 5 gun kullanıcam. Ben pcos hastasıyım. Regli olmuyorum, çocuk düşünüyoruz fakat olmuyo
Rosegold cansu_dgn Bu Doktor kontrolünde kullanılması gereken bir ilaç eğer kafana göre başlarsan var olan bir kistin varsa bu ilaç sayesinde büyüyebilir kist eğer adetle atılmazsa Gebe olmanı engelleyebilir ameliyat bile gerektirebilir Doktor kontrolünde kullan .Ne kadar süredir istiyorsunuz ve olmuyor ona bağlı olarak doktor tedaviye başlatıyor
ipeekseker Kubra-1997 sağ tarafimda 2 adet yumurta var ama çoğunluk solda. Sol kasik ağrısı yasiyorum ama onunla birlikte akıntı da yaşıyorum.
Kubra-1997 ipeekseker inanır mısın doktor bana 1 yumurtan var dedi sol sağ belirtmedi Allah ın vermesi lazım gerçekten Rabbime bıraktım 1 yıldır olmuyor kocam da doktora gitmiyor
ipeekseker Kubra-1997 ben pcos hastasıyım, sag tarafimda 2 tane sol tatafimda 45 tane var fakat ben regli olamadığım için tutma vs olmuyo. Ne demek esim gitmiyor o nasil laf
Kubra-1997 ipeekseker gitmiyor bacım bi ara bi araştırdı ama sonra gitmedi bende ne halin varsa gör dedim
Bsra5561 ipeekseker evet normal de özele 3 kere gittim bir sorım yoktu bide devlete görünmek istedim Doktor süt hormonun yüksek dedi ve ilaç verdi ayrıyetten klomeni verdi
ipeekseker Kubra-1997 tek tarafli olcak iş degil ama canım. Rabbim sana sabir versin gitmeyen eşle uğraşmak zor.
ipeekseker buse76 femara bende pek bi etki etmiyo canım, klomen vermesi benim için daha iyo oldu acikcasi. Femaranin psikolojisi cok farkli etki ediyo bende
Miumiu05 ipeekseker ben de klomen kullandığım ay hamile kaldım bana da şiddetli baş ağrısı yapmıştı ilk iki gün bence herkese farklı bi yan etki yapıyor
ipeekseker Miumiu05 olabilir, bas ağrısı cok az oldu ama belim koptu denecek kadar ağırdı birde dedigim gibi akıntı iste.
Kubra-1997 ipeekseker aynen öyle amin yolunda da gitmiyor hiçbirşey Rabbim feraha erdirsin Kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah