Duyguuusdt Merhaba arkadaşlar saçma olacak ama ütüm bozuldu. Yeni ütü almam lazım. Hangi markadan memnunsunuz. Çok ütüm olmuyo kazanlı falan istemiyorum buarada. Çok teşekkürler şimdiden
a-b1 Duyguuusdt ben de Philips Azur kullanıyorum, şu mor renkli olan, çok memnunum. Ütülenen kumaşa göre kendi sıcaklık ayarını otomatik ayarlıyo, yapışma falan da olmuyo hassas kumaşlarda
yavrucakannesi Duyguuusdt Philips azur kullanıyorum çok çok memnunum bnm için en önemlisi otomatik kapama. Bazen fişi çekmeyi unutuyorum kendiliğinden kapanıyor
fncrv Kesinlikle diğer arkadaşlara katılıyorum Philips azur çeyizime aldım geçen bebeğimin kıyafetlerini üyüledim tek geçer diğer markalara efsane
Ftm35 Philips azur Mor renkli olan mükemmel kendi kumaşına göre sıcaklığını ayarlıyor sen uğraşmıyorsun
Tutaste_ Duyguuusdt valla benim ütüde bozuldu gittim philipsin en Ucuz utusunu aldım ucuz dediysem 1600 🫣 pembe cok güzelde ütülüyor
aslissanem Duyguuusdt philips azur kullanıyorum kumaşa göre anında sıcaklığı kendi ayarlıyor o yüzden benim yapamadığım yerde eşim de rahatlıkla kullanıyor fişe tak ütüle gitsin ütü kendi kendini ayarlıyor zaten