kbr4266 esdemiralay evet bunu bende yaşıyorum ablalarımla yengemle olan bi watsap grubumuz var her sabah hayırlı sabahlar yazarız orda ben yazınca hayırlı sabahlar dıye bana ilk cevapları daha dogurmadınmı oluyor 🤣🤣🤣🤣🤣
esdemiralay kbr4266 ahahahah 😂 ben de gece böyle uyanınca instagrama falan bakıyorum birine bir şey atınca anında dönüyorlar doğuruyor musun sancın mı var diye 😂😂
kbr4266 1mucize1 yaaa aynen cidden askerlik şafağı sayar gıbıyiz benm 10 yaşındaki oğlum bile anne bugun 37+0 oldu kardesım kaldı şu kadar dıye saymaya başladı kızım 8 yaşında sık sık gelıp karnımı öpüyor sevıyor hadı artık kardeşim gel de sevelim senı dıyor😍😍🥹🥹🥹
KubraSakaa Bende 35+6. Haftadayım dedikleriniz oluyor 1 haftadır adet olacakmışım gibi ve aşırı toplanma oluyor karnımda acıtıyor korkuyorum biraz 🥹
kbr4266 KubraSakaa 35 te falan benm oyle adet agrılarım olmuyordu ama 36 da başladı benım ve ara ara gırıyor bugun yarım adet olacakmısım gıbı sanki 🤦♀️🤦♀️
Merve_31 kbr4266 son 20 gün benimde öyle canım düzenli olmadığı sürece su nişan gelmediği sürece normal diyorlar da bakalım
KubraSakaa kbr4266 benim niye erken başladı ya 😢 Çarşamba günü randevum var bakalım sancı falan bişi çıkıcak mı korkuyorum 🥲
sallyt kbr4266 doktoruna söyle tavsiyem, benimde 37+0da sancı gibi ağrım olmuştu anlamamışım tamda doktora gittim acil sezaryene aldı beni nstde sancılarım çok çıktı bide bebeğim tersti hemen aldı bebeği suyum gelmeden
sallyt kbr4266 2 gün değil 2 saat bile farkettiriyo nstde benimde hiç sancım çıkmamıştı ama birden oldu ve gittiğimde doğuma alındım