Crocus20 Merhaba, bu mesajı sanki kendim yazdım sandım o kadar benziyor ki tüm söyledikleriniz. Defne ismini yıllardır çok seviyorum yani hatırlıyorum daha lise yaşlarımdan bile önceki zamanlardan beri bu ismi çok seviyorum hep içimi ısıtan bir isim olmuştur. Ben de evlenmeden önce bile kızım olursa Defne olacak dedim hep. Şimdi tabiki kızım yolda olup iş ciddiye binince ben de bunu düşünür oldum. Yıllardır en çok koyulan isimler listesinde görüyorum. Ya da çocuğumu neredeyse her parka çıkarışımda bir Defne ismiyle karşılaşıyoruz. Sırf bu sebepten dolayı bazen “acaba?” Diyorum. Ama başka hiçbir sebep yok. Araştırıyorum, içime başka bir ismi asla bu kadar sindiremiyorum. Yok yani bir ismi beğensem de Defne kadar olmuyor. O yokken bile ona bu isimle seslendim çünkü 🥹 Sonra diyorum napayım herkes koyuyorsa beğenmişler koymuşlar, bir ben mi vazgeçicem bu yüzden diyorum. Bilmiyorum şuan ben de karışığım. Ama yakın çevremde ve akrabalarda vs hiç Defne yok. Sanki yine de bu isim beni bekliyor gibi 🌿 Sırf bu yüzden değiştirip başka isim koyarsam hep içimde Defne ukte kalır onu da biliyorum. Hele bir de ileride yakın çevremde bir Defne gelirse eminim yaa keşke ben de vazgeçmeseydim derim. O yüzden şimdilik Defne olacak diyorum. Doğum olana kadar başka bir ismi bu kadar sevmem lazım değişmesi için. O da çok zor 😇 Yıllardır kaç isim duyduysam hiçbirini bu kadar sevmedim çünkü.