kkubraozer Biz de kızımızın adını Güneş koymayı düşünüyoruz. Onun da dışında defne, inci, alin isimleri de çok hoşumuza gitmişti 😍
Mrvmrvmlh Biz Laren İnci koyduk eşimle ortak kararla ama almila Eylül mira sevdiğim isimler arasındaydı ☺️
Anonimhco Tugba_turk46 ben kesinlikle aileden birinin ismini koyma taraftari değilim ailede kim kimi düşünerek verdiyse kisiler hep huy olarak onlara benziyor özellikle kayinvalidenizi sevmiyorsaniz sakin yapmayin annem vermis ablan ayni kaynanasi burnundan getirdi hayati cok pisman bence hic kimsede olmayan sevdiginiz bi ismi verin niyetiniz kisinin ismi olmasin
Zeynephtc Benim ilk kızımın adı Zeynep Duru 🌸 şimdi 27 haftalık hamileyim kızım olucak babası Beren ismini koydu benimde içime çok sindi
EsilaMiracAyazEren_Moms Melloooo Ben yeni öğrendim cinsiyetini inşallah nasip olursa İdil koyacağım. Diğer kızımın adı da Esila ❤️ Fikir olsun size de
Yesimilayda 1prens1prenses_ benim kızım da 5 yaşında hamileyim öykü katalım kardeşimin ismini diye tutturdu 😊 ben belinay veya eftelya düşünüyordum
1prens1prenses_ Yesimilayda benim oğlum adı Berkay Belinay uyuyor ama çevremde çok var ondan öykü çok naif geliyor,☺️
akkaya_1234 İsim bulmak ne zor iş ya hele iki isim uydurmak daha zor Allah yardımcımız olsun zar zor bir iki isim bulduk da inşallah sıkılmam karar değişmek istemiyorum bakalım zaman su gibi aksın güzel isimler bulalım güzel bebislerimize inşallah