Smrthtklc s_c_54 Doktorunun çok tecrübeli olması lazım, ben 12 haftalıkken öğrendim hala aynı devam ediyor. Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım 🤲
Krasivyy s_c_54 erken dönem yüzde 70 yanıltır canm biz 17+larda öğrendik kızımızı hanfendi anca gösterdi
Minelminel Krasivyy cnm peki 12 lerde ıkılı taramsya gırdıgındede mı gostermedi belkı kız dıye geç olmuştur
Krasivyy Minelminel yok canm bnm kızım hiç göstermedi ki zaten dr a dedim bana tahminde bulunmayın diye o haftalarda cinsel organları bile tam gelişmemiş oluyoki
Minelminel Krasivyy çok sevindim rabbim saglıkla gelmeyı nasip etsın darısı başıma inşallah haftaya da ben gıdıcem inşallah banada soyler prenses🤗
Pdr Benim 12. Haftada hiç yorum bile yapmadı doktor bende sormamıştım zaten. 16. Haftada söyledi organını da gösterdiği halde bir dahakine yine teyit edelim sonra hazırlık yapın dedi 🙂 hala şüpheliyiz🧿🧿🧿
Ebrufarid s_c_54 benim doktorum 10 haftalikken yüzde 90 erkek dedi değişmedi canım bazı doktorlar kemik yapısından bile anliyorlarmis