mihraninannesi02 15+4 üm ve kusmalarım hala devam ediyor ne zaman geçer sizce korkuyorum devam etmesinden 🥹
Babyybabyyy mihraninannesi02 20 haftalık olduk ve hala devam. Bıktım usandım artık. Cinsiyetiniz nedir
mihraninannesi02 Babyybabyyy yaa umarım geçer bir an önce bende çok zorlanıyorum 😢 kızım olacak inşallah 🩷
Babyybabyyy mihraninannesi02 banada kız dediler. Bilmiyorum cinsiyet alakalı mı ama herkes mi böyle acaba
BetulSahin5444 mihraninannesi02 Allah şifalar versin inşallah 🤲🏻 Ben kusmuyorum ama sürekli bir bulantı bezdirdi hayattan ne zaman geçecek diye dört gözle bekliyorum 🥺 Bazen o kadar bunaliyorum ki çocuk gibi aglayasim geliyor herşey berbat kokuyor 🤦🏻
mihraninannesi02 BetulSahin5444 kusmak kötü kusamamak daha kötüdür sanırım sürekli bulantı hali de kötü kaçıncı haftanızdasınız
BetulSahin5444 mihraninannesi02 8+4 Üçüncü ay dolunca geçer diyolar dört gözle geçsin diye bekliyorum hiç enerjimde yok
zeynpppyllmmzz mihraninannesi02 bence cinsiyetle alakası yok benim bebeğim erkek mahvoluyorum bulantıdan kusmadan