somaysee Mervemm06 valla ben dayanamıyorum kile ben her gün tüketiyorum :( toprak kil yemek istiyorum hep seni anlıyorum Kil aslında yararlı bişey ama asbest içerenler sıkıntı solumayacaksın tozunu, akc kanseri yapar Yıkayarak ye
Tgb_smh Mervemm06 ya bu kil dediğiniz şey yiyince toprak tadı veriyor mu? Bende böyle yağmur yağınca toprak kokusu geliyor ya o yüzden toprak yeme isteği çok oluyor.Kil öyle bir tat mı?
Kivircik20 Bende tam demir eksikliğinden olabilir diyecektim ben kil değil de sabun yiyesim geliyor Demirim hiç yükselmiyor
Lylla Kız siz kafayımı yediniz😂 bu kil toprak sabun yeme isteği nedir 😂 hayır tadını da nerden biliyorsunuz da canınız istiyor 😂 lütfen saçma sapan seyler yemeyin kil aşermek nedir yemişsin bir de inanamıyorum kötülüğünüze demiyorum yani kendinize geliniz hanımlar dost acı söyler
Mervemm06 Lylla önceden yemiştim ne bilelim iste oluyormuş hamilleri tursil bile burnuma öyle bi güzel geliyor ki
Kubraalp67 Instagram’da deli gibi taş kil kemirip duran sayfalar var hepsi de yabancı sonra bizim Türkler de başladı 😄 onların yüzünden benim de hamileliğin ilk başlarında canım deli gibi istiyordu ama şuan o istek yok demir eksikliğinden oluyormus toprak kil vs. Yemek canı istemek.