Marsmelow Üniversite hastanesinde smear hpv tarama testi için 1200 tl alındı. Üniversite hastaneleri için bu işlemden ücret alınması normal mi ?
Marsmelow Gzde_defne doktorum üniversite hastanesinde, muayenede karar verdik. Ama devlet sayılır üniversite hastaneside.
Gzde_defne Marsmelow benim bildiğim üniversite hastaneleri de devlet gibi ücretsiz oluyor bence önce bir hastaneye sorun sonrada sağlık bakanlığına danışın derim..ama doktorunuz muayene ye sizden ücret alıyorsa bu testler de ücretlidir diye düşünüyorum..eğer öyleyse 1200 tl günümüz için bence normal
Marsmelow Gzde_defne tabi bence de fiyat olarak normal, sadece üniversite hastanesi olduğu için şaşırdım. Muayene ücretli fakat kan testi hsg bile ücretsiz yapılmıştı.
Zeynep9120 Marsmelow ücretsiz yapılıyo bunları devlet karsılıyor bende ilk defa duyuyorm hangi hastane acaba yaptrdıgnz yer
Marsmelow Kubra_24 evet evet smear testi. Bende o yüzden şaşırdım, ücretsiz diye biliyordum. Özel hastanede değil yani. Yoksa özeli okey anlıyorum. Üniversitede 1200 ise kimbilir özelde ne kadardır. En iyisi sağlık ocağı o zaman.