Dur_22 Kızlar betam 693 den 433 e düştü kanamam var biraz kimyasal mı oluyor oluyorsa da bundan sonra hamile kalmak daha mı kolay
dztrk Dur_22 benimde 550den 220lere düşmüştü kanamam başlamıştı.. doktorum bir sonraki daha sağlıklı tutunur demişti folik asite başlatmıştı 3 ay kullan dedi 3 ay sonra denemeye başladım bebişim oldu🥰
Deletedmom_116 Dur_22 Kolay zor diyemem Ama Hamilelik için bir engel dehil tam dollenememis yumurtayk vücut atiyormus adetle Geçmiş olsun Bende yasadim Bı iki aya gebelik oluşur
Dur_22 dztrk tekrardan aynı şeyler yaşanmadı demi bazısı yine olabilir kimyasal diyor ya da hamilelikte bebekte sıkıntı olabilir diyorlar kan pıhtılaşması felan diyorlar
dztrk Dur_22 Ben birdaha yaşamadım folik asit kullandım 3 ay sonra denedim hemen tuttu sağlıklı bir şekilde..
Deletedmom_116 Dur_22 kan pıhtılaşması Sizde geninizde yoksa sonradan oluşmaz kan pıhtılaşması varsa kimyasal olmaz sebepsiz düşük yaşarsınız
Dur_22 Deletedmom_116 yani bi tane kızım var çok şükür onda sorun yaşamadım bunda sadece kimyasal yaşadım ilk defa
Azra067 Geçen ay benimde oyle oldu ya bi oglum var onda yaşamadım oyle bisey gecen ay kimyasal gebelik yaşamışım bende