Bes FatmaBaKsdrmez o başlı başına yan etki zaten Cnm,tansiyonu düşürür,uyku yapar sürekli,ne için ve günde kaç tane verdi mesela,ben 3 tane kullanıyorum 2 sini fitil olarak atıyorum gün içinde yan etkisi olmasın diye,en son yatarken de iciyorum
esoeso FatmaBaKsdrmez 200 ml kullandö ikizlerdn bririni düşürdktn snra doktr verdi acayp derecede sersemlştryrdu aval aval etrafma bakyrdm dunyyla ıletsmı kesmstm sabh aksm kullnydm
Hilalcelep FatmaBaKsdrmez benim bi kutu bitti doktorum çalıştığım için gece yatmadan iç demişti 100 ml hapı 3 tane aynı anda içip uyuyorum çok yan etkisini görmüyorum uyuduğum için
Gmzee FatmaBaKsdrmez canım bende kullanıyorum günde 2 kere 200 lük düşük tehlikesi olduğu için . İçtikten yarım saat sonra Bana çok uyku yapıyo gözlerimi açamıyorum mide bulantısında çok yaptı hiç bişey yiyemiyorum bütün günüm uyuyarak geçiyor.
FatmaBaKsdrmez Bes bana doktor fitil olarak verdi canım dün yatarken kullandım ama bugün acayip başım ağroyor acaba ondan öı diye düşündüm kendi kendime
Bes FatmaBaKsdrmez fitilde çok yan etkis olmaz aslında cnm yani dr o sebeple fitil olarak veriyor zaten ,oradan da etki ediyorsa vay halimize🙄
esoeso FatmaBaKsdrmez bn 200 ml koca haplrı kullnyrdm sabah aksam snra doktrma anlttm 100 ml yaptı hapı sadece yatrkn ıcıyrdm ama dedgn gbı bldıgın salak olmstm normlms yanı bu ılac herkste aynı seyı yapyrms
Bes FatmaBaKsdrmez bana sorarsan normal cnm fitil olarak hicbir yan etkisi yok bana çok şükür,baş ağrısı gebelikte çok yaşanan birşey
FatmaBaKsdrmez Bes canım çok yanıyor başım ağrıdığı için zaten migrenim vardı benim ama bu baş ağrısı için önereceğiniz bişey var mı
Hilalcelep FatmaBaKsdrmez doktoruna sorarak ağrı kesici kullanilirsin canım bende de migren var korkulu rüyam bugün doktoruma sordum parol iç dedi geçti şükür