Princess_momm Hasret18ayaz benimde 14 nisan inşallah😍 son zamana kadar birşey almayı düşünmüyorum😁 kızımda bütün hevesimi aldığım için artık heveslenip erken başlamıyorum
Mucizee80 Hasret18ayaz tam 7 haftalık olduk 🥰 cinsiyete göre hareket edeceğim ilk çocuğum erkek eğer erkek olursa çok bir ihtiyacımız olmayacak ama kız olursa kıyafet falan ihtiyacımız olacak onu da indirim denk geldikçe alırım
Bergamot Hasret18ayaz selamm benim 19 Nisan. Hazırlıklar için daha çokk erken göbişim bile dümdüz daha 🤭 ilk bebeğimde 6. aydan sonra almıştım her şeyini odasını da 7. ayda yapmıştım
Hasret18ayaz Princess_momm benimde 30 Nisan daha çok erken ama 12. Haftada falan yavaştan başlarım diye düşünüyorum oğlumda hevesimi almamismiyim.neyim 🤣🤣
Hasret18ayaz Mucizee80 ayy bizdede durum aynı erkek olursa pek bir ihtiyacımız yok ama kız olursa baştan sona tekrar hazırlamak istiyorum herşeyi 😍😍
Mucizee80 Hasret18ayaz cumartesi günü gideceğim geçen hafta cuma günü yolk sac kesesi görünmüştü kısmet artık kalp atışını duyarm inşallah
Hasret18ayaz Mucizee80 bizde pazartesi kese ve yolk saçı görmüştük bugünde bebisimizi gördük ama henüz kalp atışı yoktu 6+1 son adete göre ama usgde 4 gün geri çıkıyor
Mucizee80 Hasret18ayaz doktorum yolk sac kesesinden 7 gün sonra kalp atışı için çağırdığını soyledi sizinde birkaç güne kalp atışı olur muhtemelen
Hasret18ayaz Mucizee80 Çarşamba çağırdı dktorum kalp atışı için diğer hastane gebeliği sağlıksız görüp sonlandırmak istemişti ama ben beklemek istedim çok şükür ebbegim oluşmuş İnşallah sağlıkla kucağıma almakta nasip olur