-37- Nergizos günaydın kuzum,yarın gideceğim kısmetse cuma günü döndük.valla bende ne durumdayım bilmiyorum 😂🙈gitmeyince inşallah iyi bir durumdayimdir kuzu ya
Nergizos -37- valla sendeki sabır masaallah canım😀 nasıl bekledin bugüne kadar. Ben her hafta Dr gel demese de bebişi görmeye gidiyorum 🤭
-37- Nergizos 😂😂valla bekledim bekledim de bilmem inşallah iyi olur sonucu.yolunda değil mi senin her şey bebiş nasil
-37- Nergizos canım gittim doktora keseyi gördük 13m dedi kalp için haftaya dedi altı haftalık dedi 🐣
-37- Elifff2112 canım gittim doktora keseyi gördü kan falan aldı haftaya gel dedi kalp duyulmaz dedi 6 haftalık dedi🥰kese de 13m dedi
-37- Kalbimde yaa canımsın rabbim en kısa zamanda sağlıkla kucağına kavuştursun bebeğini.umutsuz olma olur mu bana mucize oldu rabbim sana da edecek.kac yaşındasın peki
Kalbimde -37- 25 abla bakalım yumurtanın çatlağı günü ve ertesi günü değerlendirdik göğüslerimde bir ağrı var ara ara kaşık ağrım oldu bir kaç gün ara ara bel ağrım oldu sol bacağıma vurdu ağrı inşallah tutmuştur
-37- Kalbimde canım benim olur inşallah ama kendini çok dinleme tamam mı ovulasyon mu takip ettin.o adami strese sokuyor aslında adetten sonra gün aşırı ile oluyormus.
-37- Kalbimde canım benim yapma ovulasyon testi inan o insanı geriyor akışına bırak bence ama sen bilirsin
Hka_hilal nazlialtuntas3642 hamilelikte ben makyaj malzemelerimi bile doğal olanlarla değiştirdim. Oje bile sürmüyorum. Bence hamilelikte yapma.
Elifff2112 -37- evet söylemiştim ya sana almıyorlar diye 🥺🥺 ben de o yüzden kalp atışı için gittiğimde özele gideyim diyorum ucret 950 tl burada orada ne kadar muayene ücreti