HazelSeren Kızlar bebeğin kafası sağda solda olunca kız sağ da olunca erkek dıyolar ne kadar doğru bu durum sağ da olupta kız olan oldumu
Alisde HazelSeren bebegin duruşu kesesi gercekten bunlar tamamiyen yalan doktorlar ya kemik yapisina bakar yada.bacak arasina bakar net olarak görür cinsiyet soylwr zaten duruş sekli kese sekli boyle seylere inanmayin
--sy HazelSeren çocuk sürekli hareket halinde onun hesabı yapılamaz ki 😂 şu an sağda olabilir ama birazdan aşağıda olabilir her an her yerdee
Caglab HazelSeren bunlar doğru olsaydı doktor zaten beklemez direk söylerdi cinsiyeti😅 benim de sağdaydı kafa kız ama.inanmayın bunlara.
HazelSeren Alisde haklısınız ama halk arasında böyle seyler yaygın bılıyosunuz ıster ıstemez merak edıyor ınsan
Aynil710 Aynen mesela kafasi solda ayaklari sagdaysa kız diyorlar tam tersine erkek diyolar bende merak ediyorum
Esahan ilaydaelcinn_1 Bazıları ramziyi yanlış yorumluyor o yüzden sordum sizinkinin plesentası da o tarafta değil mi? Kafa kısmından karanlığa doğru ince bir kordon gördüm gibi.
ilaydaelcinn_1 Esahan inanın hiç anlamıyorum ben, yani söylediğiniz teoriye göre de kız mı olmuş oluyor yani. Bana burada herkes keseden dolayı olsa gerek, yüzde yüz erkek demişlerdi.
Esahan ilaydaelcinn_1 Ramziye göre demişler. Plasentası diğer tarafta da olabilir. Benim yıllardır anlamadığım yengemin doğumunda ebe bundan sonraki de erkek demişti. Cidden erkek olmuştu. Acaba attı da mı tuttu yoksa orda görülen bir şey mi vardı ah o ebeyi bir bulabilsem :)