Sibelikra Merhaba arkadaşlar b12 eksikliği için doktor ilaç yazdı ama ben ilaç kullanmaktan bıktım gerçekten kullanmasam bi zararı olur mu
Burcubby Sibelikra B12 sizin ve bebeğiniz için çok önemli. Haptan bıktıysanız iğne olarak da alabilirsiniz.
Sibelemre Sibelikra çok önemli canım ben 30 haftalik oldum halen kullaniyorum haplar yan etki yapiyo 2 hafta önce 20 tane iğne verdi haftada bir defa mutlaka kullanmamız gerek hem bizim için hemde minikler için
Ssa Sibelikra bende de b12 düşüklüğü var igne yazdi doktorum 2 gunde bir dedi ama benimde igne fobim var mecbur ilac kullanıyorum yeterli olacak mi onu da bilmiyorum
eymeninannesii Canım benim b12 eksikliğim var kırıp ıciyorum hap olarak vermedi icmende yarar var cnm
Sibelikra Sibelemre bende kan pıhtılaşması var doğuma kadar kullanmam gerekiyor ve kokusunu aldığımda mide bulantısı oluyor bende
Melikezturk Sibelikra canım bende de B12 eksikliği çıkti iğne vuruluyorum yapıcak bişiy yok bebeğimin sağlığı için katlanicaz vaziyette şeylere
Hilossss Sibelikra fındık yiyin bol bol b12 ye iyi geliyor çok gerekli sizin içinde bebeğimiz içinde mutlaka ilaçları kullanmalısınız