Ezann GizemCengiz bende çok. Merak ediyorum inşallah rabbimin izniyle sağlıkla emzirirsin bebişini tatlım
Krasivyy GizemCengiz su çok öenmli hem sütün için hem amniyon sıvısını korumak için sade içemiyosan içine limon vs sıkabilirsin ama günde 3 litre içiyorum ben zorlada olsa anca ihtiyacımızı karşılayn miktar bu
Gulcag tazecikanneee 37 haftalığım bazen sıvı akışı oluyor canım benim süt bezelerine dokunmadılar emzirebilirsin demişti doktorum senin süt bezeleri alındı mı?
Sumeyrabal GizemCengiz intsagramdsn takip edin goguslerin kucuk olmasinin sut ile alakasiz oldugunu okumustum https://instagram.com/ebeaysee?utm_source=ig_profile_share&igshid=1y2g4iphwrhnj
AygyulSina GizemCengiz dogumdan sonra sut gelmeye baslayinca biri ayri telden oburu ayri telden caliyor ikiside ayni buyuklukte olmuyor sutyen dogumdan sonra al alicaksan ben hamile iken aldim suan tasiyor kulanamiyorum
GizemCengiz AygyulSina kalıbına göre değişiyo aldıklarım bi 85 iyi geldi bi 85 daracık. Hepsini 95 almadığıma pişman oldum