Kızlar Merhaba 7 aylık hamileyim 2 doz tetenoz oldum ve 3. Aşı içinde gün verdi. Herkes 2 doz olmuş 3. Dozu ne için istediler Anlamadm 3 doz aşı olan var mı ??

GirlOnline ilk oğlumda 3 tane oldum canım koruyuculuğu daha uzun oluyor doz miktarına göre şuan 1 tane olacağım sadece

Beblj Yani herkes 2 olmuş Olmasam sıkıntı olur mu Acaba ilk Gebeliğim haftaya doktoruma sorucam tekrardan teşekkürler

Rabia97 Teşekkür Ederim 2 doz oldum 3. İçin verdiği tarihden 1 hafta geçti gidemedim olmasam bi sıkıntı olur mu Acaba

GirlOnline canım yanlış yönlendirmek asla istemiyorum insanların yanlış yönlendirmesine de izin verme bence en iyi ve doğru bilgiyi sana aile hekimin ve kadın doğum doktorun vericektir ona göre hareket edersin normalde 3 doz 10 sene koruyor oğlum 4 yaşında ben yine de 1 doz daha olacağım

GirlOnline bişey sorcam bu tetanoz aşısını siz kendiniz mi istiyorsunuz yapmalarını yoksa doktor mu öneriyor bende 7 aylık hamileyim yaptır diyen olmadı

GirlOnline bende hamileyken 2 doz vurundum oğlum 28 aylık geçen hafta tekrar bir doz daha yapıldı. 1 sene sonra son doz vurulacak.

Beblj bende henüz 2.yi yaptırmadm çok zor geçiyor bi sorun olurmu ki

GirlOnline ben 10 seneden fazladır tetanoz olmamıştım ama bana bile 2 doz vuruldu 3.ye gerek yok bence

12 gün sonra

Rukiisss Ben İlk hamile Olduğumu Öğrendigimde Sağlık ocağına Gitmiştim ve Hamileligim kesinleşince orda da takip başladı Hemşire beni arayıp söylemişti

GirlOnline Arkadaşlar 3. Doz yokmuş 2 doz vuruyorlarmış Ben yanlış Anlamışım Kontrol tarihi vermiş bana ben 3. Doz tarihi sanmışım. 2 dozuda oldum Olmanızı da Tavsiye Ederim ☺️