Slmn Kızlar üçüncü transferimin sonucu negatif oldu çok moralim bozuk ne yapıcam bundan sonrasında bilmiyorum 😔😔😔 İzmir de sebepsiz infertilite ile ilgilenen önerebileceğiniz bir doktor var mı Dr Şerife Dikayak adını çok duydum ona giden var mı aranızda
1Anneadayiiii Slmn Şu an ne desem boş biliyorum canım ama üzülme lütfen 🥺 elbet doğru zamanda gelecektir sana bebeğin çok zor yollardan geçiyoruz inşallah fazla tükenmeden hayırlısıyla kavuşursun bebeğine 🤲🏻
Bhrdnz Slmn Dr İsmail küçük kesinlikle öneririm ilk denemede tuttu bizim çok şükür mükemmel bir doktor mutlaka görüşün derim
Bhrdnz Slmn benimde sebepsiz infertiliteydi ama İsmail hocanın takviyeleri ve tedavisi ile doğal yolla iki kere gebe kaldım evet sonu gelmedi ama sonuçta gebe kalabildim ve tüp bebek ilk denemede tuttu
Bebek35bebek Slmn arkadaşımda çok doktor gezdi aşılama ilaç tedavisi herşey denendi en son şerife hanım sayesinde hamile kaldı bebişi doğdu şuan 7 aylık ve hep doktorunu över aşırı aşırı memnun sizde şans verin isterseniz
Slmn 1Anneadayiiii inşallah canım benim 😔😔 bugün inan o kadar düştüm ki ne yapsam nerden güç alsam başlasam, başlamaya gücüm var mı bilmiyorum bile. Allah inşallah bekleyen herkese içinde bana da hayırla nasip etsin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Slmn Bebek35bebek peki şerife hanım doğal tedaviyi destekliyor mu bilginiz var mı, ben gidince yeniden tüp bebek tedavisi ile devam edecek gücü bulamıyorum 😔😔 şuna aklımda ilk sırada olan şerife hanım
Slmn Dokuz Eylül üniversitende Emre Okyay tüp bebek için ona gidiyorum aslında doktorumdan çok memnunum ama olmayınca olmuyor 😔😔