Nazli_bebe Tulayy1 benim hipotroidim var her ay düzenli kontrole çağırıyorlar çıkan değerlere göre ilaç düzenlemesi yapıyorlar
tuba6006 Tulayy1 bende haşimato var düzenli takip edilerek ilaç düzenlenmesi yapıldı. Bebişimde sağlıklı görünüyor inşallah ondan çıkmaz
Feniks Tulayy1 9.haftada dengesizlik olmaya başladı hemen Dr gittim her ay düzenli olarak gidiyorum ilk haftalarda dozunu yükseltti şu an yavaş yavaş düşürmeye başladı sonuca göre hareket ediyoruz o yüzden her ay düzenli olarak gitmek zorundayız
MucizeAnnesii Tulayy1 düzenli olarak kan aldırıyorum . Yükselirse ilaç da yükseliyor onun dışında hiç bi sorun olmuyor . İkinci gebeliğim
Tulayy1 tuba6006 bende var haşimato hastalığı ve sürekli ilacimin dozlarini ayarliyolar ama biraz korkuyorum açıkçası
tuba6006 Tulayy1 korkmayın bişey olmaz normal aralıklarda tutulduğu sürece, tedavi edilmezse sorun oluyor ama tedavisi olan bir hastalık çok şükür ki.
Tulayy1 Feniks ben daha öncede bir bebek kaybettim o yzden biraz endişem var ama umarm bu sefer güzel şeyler olur
Feniks Tulayy1 işte tamda o yüzden doktor her ay ihmal etmeden geleceksin dedi düzenli olarak kullanman lazım ama çok ciddi bir dengesizlik olursa bebeği kaybetmeye neden olur korkma sen düzenli olarak kontrollerine git tamamdır