Balbebek012 Güzel anneler hangi doktora gidiyorsunuz neyinden memnun sunuz muayene ve doğum ücreti paylaşır mısınız fikir olsun🩷 6 haftalık hamileyim doktor konusunda kararsızlığım var maalesef 🥹
Ahra Balbebek012 Kadirli de Elif sıdıka hanım var ben Adana da kaldım yaz boyu ondan memnunkaldım şuna hataydayım iki saat uzaklıkta ama yine de ona gitmeye devam ediyorum 😅
_Mother_ Balbebek012 Hakan kalaycıya gidiyorum memnunum kızımda da kendisini tercih etmiştim içimi rahatlatıyor tatmin ediyor iyi ve başarılı doktor zaten onun dışında doğumu şehir hastanesinde düşünüyorum normal doğum olduğu için
Maviniz Balbebek012 İsa alataş Hatice hanıma gittim ilk ogluma hamileyken gitmiştim beğendim muayene ücreti 600 TL. Giden tanıdıklarım da var çok memnunlar
Balbebek012 Ahra ben iki bebepim de de şehir merkezine gittim 1 buçuk saatlik yoldu doğum sancısıyla gittim öyle düşün ☺ iyi doktor bulmak çok önemli için rahatsa önemli olan bu
_Mother_ Balbebek012 imkanın müsait ise Hakan beyi öneririm ama anlaşması sadece acibadem ile medline hastanesinde var muayene ücreti nakit 2500 kart ile 2900₺ onun dışında arkadaşım medicalpark hastanesi muzaffer Şengüle gidiyor
Balbebek012 _Mother_ hakan bey ın özel muayene yeri mi var çok duydum onu inanki maddiyat önemli değil önemli olan benim psikolojim bebeğimin benim sağlığı.
_Mother_ Balbebek012 evet canım özel kliniği var güler yüzlü şakacı muayenesi insanı tatmin ediyor önemli taramalar da bilgilendirmesi çok iyi ben memnunum
Kubraylvc Balbebek012 Hakan kalaycıya detaylıya gittim gerçekten çok iyi doktor suan bende 6 haftalığım Özgür kayaselcuk gidiyorum gayette memnunum
_Mother_ Balbebek012 ne oldu kızz ben hiç gitmedim bilmiyorum 2020 yılında bazı talihsizlikler nedeniyle Hakan bey ile tanıştım o zamandan beri gebelik olsun kadınsal muayene oldun kendisi ile devam ettim
Balbebek012 _Mother_ evimin dibinde balkondan bakınca görüyorum devlet hastahanesi var ben özel ilgi görmek için özele bir ton para verdim ama işte
Balbebek012 _Mother_ maalesef öyle oldu Allah kimseye yaşatmasın inşallah başka anneler okumadan silinir çünkü hamile anneler etkilenebiliyor