Dur_22 Kızlar adetim 5 gün gecikti doktordan geliyorum kimyasal olabilir dedi beta aldı eğer düşüş yoksa sabah kürtaj dedi betam dün 693 dü bu değerde kimyasal olur mu betam sürekli düzensiz arttı
Dur_22 Balbebek012 ama ben çok önce öğrendim değerimi 2 hafta oldu öğreneli ilk 19 la öğrendim on gün sonra değerim 469 olmuştu hiç artma yok düzenli
Balbebek012 Dur_22 açıkcası ben duruma çok hakim değilim yerinde olsam biraz daha beklerdim ve kesin başka doktora giderdim
Strawberry48 Bu değer kürtaj için çok düşük değil mi daha kese bile oluşmamıştır… bir kimyasal gebeliğim var ve yaklaşıl bu değerler kendi kendine düştü sonra adet olmuştum …
Dur_22 Strawberry48 ama şöyle ben öğrenelim hamileliğimi 2 hafta oldu iki haftadır böyle yükselme olmadı
Dur_22 Moz bende ufak bir nokta gördüm dedi o kadar ama şöyle benim betam hiç düzenli artmadı 2 haftadır öğrendim daha sonucum 700 bile değil düzensiz arttı hep
Moz Dur_22 kanama varsa progestan verdi mi?Zaten sağlıksızsa vücut atar anlarsınız ve kürtaj için gidersiniz
Strawberry48 Dur_22 anladım çok geçmiş olsun öncelikle. Lütfen farklı bir kadın doğum hekimine gidip tekrar lan verip (bhcg) son değere göre yeni yol haritası belirleyin belli ki adet oluyorsunuz değerin düşmesi beklenir ama ekstrem durumlar olabilir kendimiz karar vermeyelim …
Hasret18ayaz Hasret18ayaz 18 ağustosta öğrendim ilk 2 aylukde kese göründü bugün 5 Eylül’de bebek göründü ama kanamam yok betam kesenin göründüğü gün 578 di
Dur_22 Strawberry48 betam düştü 693 den 433 e kanamam da var biraz kimyasal dedi doktor tekrar kan vercm pazartesi dış gebeliğe karşı