nur_n 38+1 deyiz bugün muayenem vardı doktor bebek kanala yerleşmiş dedi ama henüz sancım vs yok nst de normal çıktı böyle olan varmıydı kaç gün sonra doğurdunuz çok heyecanlı bekleyiş 🥹🥹🤍
Nime07 nur_n ben de 38 im. bugün kontrolüm vardı doktora kanala yerleşmiş mi dedim ultrasonla çok anlamayız dedi söylemedi. sizi alttan mı muayene ettler ?
Manolya-27 nur_n bende bugün 37+1 im bebek pelviste dedi ama nst de sancı falan çıkmadı ilk defa çatı muayenesi oldum bakalım bundan sonra nişan veya su gelmesi olacak mı ne şekilde ilerleyecek 🙈
Semihaoyku nur_n 37 haftayiz bizde aynı kanalda başı ama açılma rahim ağzında yumuşama falan yok bakalım ne zman olursa
Nime07 Tugbaayd devlet hastanesiydi. istese görür bence ama pek göremiyoruz ultrasondan dedi alttan bakmamız lazım dedi
bilgeeS Bende 38+3 iki gündür şiddetli bel ağrım var alttan muayene etti açıklık yok ne zaman doğurcam bilmiyorum
nur_n Semihaoyku inşaallah en hayırlı en güzel zamanda kolaylıkla gelirler 🥹 her gün doğuracak mıyım telaşı yaşıyorum 😅