Nura1997 Benim arkadasimda da yuksek. Senelerdir bu yuzden hamile kalamiyor malesef. Ilac iciyi normale donuyor sonra ilaci kesince hemen yukseliyor.
Esraydnn Endoplazmik yaa yan etkileri varsa gece kullanmak iyi fikir gerçekten ☺️ zaten şu bebek meselesinden dolayı iyice ağlak birine dönüştüm, gerçekten etkisi olsun da katlanır insan ☺️
Endoplazmik Esraydnn Esraydnn bir iki hafta sonra yan etkiler daha az hissediliyor vücuduna alışıyor Ama dediğim gibi adetin üzerine girdiği zaman bil ki çok yakınsın ve bir sonraki adetinden 14 gün önceki Muhtemelen senin ovulasyon haftan Bu haftayı değerlendirirsen İnşallah ben de senin güzel haber alacağını düşünüyorum
Esraydnn Endoplazmik inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım 🙏🏻 isteyen herkese burada de bana da burada müjdeli haberi vermek nasip olsun inşallah, çok teşekkür ederim önerilerin için 🌺
LoisLane Esraydnn Amiiin, inşallah 🙏🏻 Allah isteyen herkese, sana da sağlıkla nasip etsin inşallah 🙏🏻❤️
Suey Esraydnn benim çok az yüksek olduğu halde 19 çıkmıştı yinede mr istedi hipofiz bezinde olan anormallikler yukseltebiliyormus ihmal etmek istemedi
Esraydnn Endoplazmik inşallah canımm, adeti böyle güzel düzenlemesine çok sevindim gerçekten bu sözler umut oluyor bana 🌺
Zdiyebiri Esraydnn şanslısınız şu yönüyle çevremde prolaktin kimin yüksekse düşürdükten sonra hamile kaldılar
Deletedmom_298 Esraydnn ilaç bitince işe başladım gebelik planına ara verdim. İnşallah hamile kalırım 🙏
buse7272722 Esraydnn ama sunuda söyledi doktorum bu hormonun en cok yükselme sebebi stress be üzüntüden oluyormus kendini mümkünse stressden uzak tut
Esraydnn buse7272722 evet bana da aynı şeyi söyledi doktor, bebek meselesini ister istemez çok stres yaptım ama daha kontrollü olmaya çalışacağım 🤷🏻♀️
Ozlemerikci543450 Esraydnn olmaz demedi olabilir ama biz 20 den de düşük olmasını isteriz dedi referans değer 26 bunun altı normal diyor ama doktorum ben daha düşük istiyorum gebelik oluşumu ve düşük tehdidi olmaması adına dedi
Esraydnn Ozlemerikci543450 anladım canım, ne kadar düşük olursa ihtimal o kadar fazla oluyor öyleyse 👌🏻
Zdiyebiri Suey benim sanırım tüm değerleirim olması gerektigi gibi..zaten doktor da öyle söylemişti. Ancak hala gebelik oluşmadı üzülüyorum..