Neslihankrhmt 18 Eylül gibi sezeryan olacağım büyük ihtimalle,ilk doğumum olacak sütün çabuk gelmesi için neler yapılabilir? önerilerinizi bekliyorum
sallyt Neslihankrhmt ben biraz sancıyla gitmiştim ve hemen sütüm geldi memeye masaj yapabilirsiniz yavaş yavaş
Elfthh Neslihankrhmt benim suyum ve nişanınm.gelmisti aynı gün geldi duş iznin olduğunda duş al sonra protein hurma su bu şekilde.beslynmye dikkat et cnm en çok moraline
Slymnsmy Neslihankrhmt ben iki sezeryan oldum şimdi 3 olacam ikisindevde iki gün sonra geldi bol bol emzirin ama ilk su hibi birşey geliyor oğlumu özelde yapmıştım orada ilk emzir sonra mama ver dediler kızımı da devlette yaptım 3kilo 200 Gr di verdormediler geldiler gittiler göğsümu sıktılar beyaz sıvı geliyor biliyorum süt nasıl birşey oğlumu emzirrrken kızıma hamile kaldım 20 ay emzirdim yani verdirmediler yine de kızım 2.900 he düştü o zmn verbilirsin dediler iki gün sonra bende gerek kalmadı sütüm geldi demiştim ama onların sebebine kızım sarılık olmuştu bol bol emzirdim gecti
Yatn1509 İlk sezeryanda sütüm üçüncü gün akşam gelmişti ikinci sezeryanı olacam bende burda bekliyeyim
sallyt Neslihankrhmt ben 37+0da doğum yaptım kimin ne zaman doğuracağı belli olmuyo o yüzden yavaş yavaş memeyi sıkmadan yapabilirsiniz
mco Neslihankrhmt hiç göğsünü sıkmakla masaj yapmakla falan uğraşma doğum yap emzirmeye çalış ama büyük ihtimalle emziremeyeceksin göğüsler çok hassaslaşıyor canın yağar süt gelmez o yüzden direk hastanenin süt sağma makinasından git sütünü sağ pompanın kapağı geniş olduğu için canın yanmaz bebeğe ilk biberonla verirsin göğüslerin rahatlayınca hemen emzirirsin olur biter. Devlette de göğüs pompası var özelde de üstelik en kalitelisi bence böyle yap
Ada20212024 Neslihankrhmt kişiden kişiye değişiyor galiba odaya çıkar çıkmaz emzirdim gayette güzel geldi kafanıza takmayın psikolojik olarak etkilenmeyin
CitLemBik Kizlar doğumdan once şunu yemeye şunu icmeye basla dediginiz birsey var mi acaba. Bende 2. sezeryan olacagim ilkinde 3. Gun gelmisti.
4949zilanerturk Neslihankrhmt benim aynı gün gelmeye başladı öyle sarı renge yakın süt emzirdikçe beyaz oldu
Kilic95 Herkesin farkli oluyor ama sezeryansa kahve icerseniz bas agriniz olmaz sut gelmesi icinrezene icmistim bide bol bol su onsekilde kizimda sutum gelmisti sıcak dusta iyi gelebilir hem seni rahatlatir hem sutunu arttirir
Cokistersengelerbence Neslihankrhmt ben ameliyattan çıktığım gibi geldi. Sizin de hemen gelebilir. Alın çocuğunuzu emzirin.