tughanmomms Nasılsınız kızlar 🥰 alt karın ağrısı,vajinal bölgede ağrı baskı bunlar eklendi 🫠 ben 28 e girmek üzereyim. Ve üstüne yatınca kalçam sızlıyor.İnşallah evlatlarımızı hayırla vaktinde kucağımıza alırız.siz nasılsınız 🫶🏻
Hlnnaru tughanmomms benimkinin başı aşağıda olduğu için agriyo sanıyordum bugün tam 27 hafta oldum ve bel ağrısı alt karın ağrısı çok kötü yürüyemiyorm
FKRKS29 tughanmomms 27+6yiz bizde Allaha şükür güzel gidiyo hayir ile sağlık ile alalım bebisleri insAllah🥰❤️ bi anda kalkınca falan sol kasik agrisi oluyo çok nadir bacak krampları öyle şükür iyiyiz 🥰
Ysmnpmk tughanmomms bizde 27+1iz dünden beri zor nefes alıyorum kaburgalarimin orda takılıyor zorlanıyorum😵😵
Alkar tughanmomms 28+2 yiz bizde mide şişkinliği yanması en büyük şikayetim . Onun dışında sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah 🙏🏼 ❤️
Mrvdmrr8 27+1 olduk artık geceleri uyuyamıyorum mideme baskı yapıyor bütün gece mide yanması yaşıyorum 😶 buna ek bel ağrılarım arttı nefes darlığı vs ve daha sık wc ihtiyacım oluyor gece 🙄
esrasubutay tughanmomms benim de rahmimde çok baskı var ya sanki bebek çıkacakmış gibi normal mi ben de 28 haftaya gireceğim
Merivvv esrasubutay benimde o şekılde bu ıkıncı dogumum olacak nasıpse ılkı sezeryandı sızın cınsıyet nedır kız bebekler bıraz daha assada oluyor baskı olusturuyor dıe dusunuyorum
Rara tughanmomms 28+0 olduk bugün 2 gün içinde karnım çok ciddi büyüdü çok şaşkınım 😀 ve dediğin gibi alt karın ağrısı oluyor yürürüken biraz korktum ama ağırlaştığı için oluyor herhalde