Gulasya Bundan 10 sene sonra öğretmen sınıfa girecek listeye bir bakacak on tane Alpaslan, beş tane karan, üç tane Miraç, vs vs vs. Ha birde atlas tüm jenerasyon aynı isimle çağıracak
Kubra0606 Gulasya o kadar haklısınız ki hoş güzel isim olsa aynısından dolsun. 100 tane ömer olsun mesela. Ama atlas aras uras bu isim gibiler o kadar yapmacık ve içi boş geliyor ki…
Mirac2019 İleride mahkemeler isim değiştirmek için dolup taşacak hepsini okudum da gerçekten şaka gibi yaman nasıl bir isimdir mesela barlas bilmem ne bu farklılık arayışı değil yakında Türkiye nin yarısından fazlası aynı isimde olacak yapmayın bence yazık
Kubra0606 Yeni isimlerin hepsi yapmacık geliyor bana :) o yüzden genelin istediği bi öneri yapamayacağım:) eski klasik isim seviyorsan önerebilirim
Aycaunalsimsek Nklcilis Erkek ismi bulmakta çok zorlanıyoruz valla, hem anlamı güzel olsun hemde böyle saçma sapan isim olmasın diye baya arayıştayım ama maalesef hiç bir isim içime sinmedi. Öneri varsa tabiki alırım 😅
anne_adayi_37 Ayysuu ilk oğluşumun adı Aziz çınar .ikinciye hamileyim 29 haftalık oldum hala oğluşa isim bulamadım 😊😊