biranneadayi15 6+6 bugün doktordan geldim 6+0 ile uyumlu ilk gebeliğimde iki hafta geriden geliyordu 9 hafta kalbi durdu gelişmedi tekrar aynısı mı olacak acaba bir tane bebeğim var sağlıklı çok şükür 1,5 yaşında bu plansız bir gebelikti
Starkmama21 biranneadayi15 benimde en son 8+6’ken hastaneye gittim bir hafta geride dedi sorun değil dedi bende korkuyorum 3 kaybım var bir çocuğum var ama insan korkuyor şuan 11+2’yiz ne durumda bilmiyorum ayın 16’sında randevum
Mine34 biranneadayi15 şuan 30 haftalık gebeyim benimki de 2 hafta geriden geliyor ilk kızım gelişimi öndeydi gayet güzeldi ama bu kızımda geriden geliyor inşallah bir sıkıntı çıkmaz ya zaman geçtikçe düzelir
biranneadayi15 Hasret18ayaz benim doktorumda çok normal her şey iyi dedi ama doğum kontrol hapını bıraktığımdan bir hafta sonra geri çekilmeli tek seferlik ilişki olmuştu ilk gebeliğimle birebir aynı durum oldu kafam duygularım çok karışık inşallah sağlıklıdır
biranneadayi15 Starkmama21 inşallah iyidir canım korkma bende bir ay sonra gideceğim tekrar 10 haftalık olacak o zaman
Hasret18ayaz biranneadayi15 benimde gebeliğim sorunlu ilerliyor ama duayla bebeklerimiz bize sımsıkı tutunacak inanın ben bugün bebeğimi gördüm mucizeydi görmek korkarak gittim gülerek çıktım
biranneadayi15 Mine34 inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız benim oğlumda hep haftasıyla aynı gün çıkardı gelişimi çok iyiydi ama bu bir hafta geriden geliyor kalp atışı çok derinden geldi bir kaç sn duyabildim sadece
Starkmama21 biranneadayi15 güzel haberler alırız umarım ama geriden gelmesi bir sıkıntı olmaz inşallah sağlıkla doğuralım 🌸