Ecemmm07 Kızlar 36 haftalık hamileyim bugün doktor dedi zayıf kalmış dedi ama gayet sağlıklı dedi sadece zayıf dedi kivi muz kaşar ye dedi sizin önereceğiniz bi yiyecek varmaı 2450 kiloda
Buse3555 Ecemmm07 ben 1 hafta günde 1 tane muz yedim 500 gram aldı diğerlerini sevmediğimden yiyemiyorum
Ecemmm07 Leylaaa_46 karpuzu cok tüketiyorum kıştan beri ama kavun bogazımı yakıyo ya fazla yiyemiyorum
yagmula Evet ek olarak maden suyu, süt, pekmez de bebeğe kilo aldırır. Sağlıklı ise hiç sıkma canını. Sonuçta fazla kilo da iyi değil. 🌸
Ecemmm07 yagmula sağlık gayet iyi dedi uzun sadece kilosu alırsa iyi olur dedi olmasada birşey olmaz dedi
Ecemmm07 Buse3555 alışveriş yaptık her meyveden babsı kilo alıcak diyo bide 8 yıl sonra bizm mucizemiz oldu
Symdnz1 Ecemmm07 Kahvaltıda iki haslanmış yumurta, bolca peynir ve kahvaltıdan sonra ‘süt ceviz muz’ üçlüsünü tüketin aynı anda. (Şeker sıkıntınız yoksa) Birkaç saat sonra maden suyu tüketin çiğ bademle birlikte. Öğle yemeğinizi aksatmayın. Protein mutlaka olsun. Öğle yemeğinden 2 saat sonra kaşarlı tost ayranla birlikte. Akşamda yine protein. Gece yatmadan önce de bir tabak yoğurt yiyin. Bir haftada fark edecektir düzenli beslenmeniz lazım
Enfal_06 Ecemmm07 bizim kilomuz hiç ultrasyonda ki ölçümle uyuşmadi sınır 2500 dedi doktor doğduğunda yinede baktılar doktorun beklediği kilo çıktı evet biraz minnak ama sağlıklı olması yeterli kilosu böyle olan bebeklerde ilk 15 gün anne sütünün yanında mama desteği veriyoruz toparlansin diye dedi doktor