rubeyyisarah Merhabalar. 17+4 haftalık gebeyim az önce doktordan çıktım. Bacak arasınım kapalı olduğunu ama %90 kız olduğunu söyledi. Gördünüz mü diye sordum bir ara açtı çıkıntı gibi bir şey vardı dedi😅 sizce emin olmaşı mıyım?
Yeniyeniden rubeyyisarah doktor daha emin değil sanırım adetten kaynakli herelde ya 13 haftallik benim gorunmustu
Mom_88 rubeyyisarah ben 10.haftamda gittim 11 de gittim hepsinde kız dedi şuan 12 haftalık benimde dün doktor bacak arası boş dedi kız dedi muhtemelen kızın olacak dedi özele gidiyorum bu arada
zubeyde21A rubeyyisarah Benim 13. 16. haftalarda erkek dediler %90 ardindan kıza benziyor dediler detaylida kız olduğu netleşti emin değilse değişebilir
Ervaidil rubeyyisarah seninle aynıyız aramızda iki gün var canım bende 17+6yım ben 14+1 de cinsiyeti ögrendik benimde kızım oluvak inşallah gönlündeki olur ❤️
Ozgesenses12 zubeyde21A merhaba erkek dediklerinde bacak arasında ki çıkıntıyı görmüşlermiydi peki ☺️
rubeyyisarah zubeyde21A oo 16.haftada erkek dedikten sonra kı değişti🫣 evet o zaman bir daha özele felan gideceğim daha net görürler artık
muphem rubeyyisarah bence emin olmayın doktor bile emin değil ki😂 ben 17+1 deyim şu an, 14+0 da öğrendim cinsiyeti ama netti benimki ben bile gördüm bacak aradı bomboştu😂 giderken yolda çikolata yemiştim belki bebek göstermez diye. Gayet gösterdi😂