Hulo2105 Hllkandmr yanan yer dikiş yerin mi? Benim idrar bitimine doğru sağ tarafım acıyordu 1-2 güne geçer senin de
Nurellaaaaaaa1212 Hllkandmr canım normal sonda takılırken ister istemez zorlama oluyor o iyileşene kadar da acı yanma oluyor bende cok zor yapıyordum doktor sondanın cok içeriye dogru takıldıgı için normal oldugunu söylemişti
Hulo2105 Hllkandmr benimde öyle canım geçer yakında 21. Günüm bugün yanma bitti ama idrar bitişinde yine de değişik bişey oluyor içerde hissediyorum sızı gibi
Hllkandmr Hulo2105 işallah tşk ederim acele ediyorum galiba iyileşmek için 😇 sizede çok geçmiş olsun😇👩🍼
Sarina98 Özür dilerim büyük tuvaletinizi kendiniz yapa biliyormusunuz? Ben tuvalete isteyince 2 katlanıyorum, su ile lavman yapmasam hiç birşey yapamıyorum. Tuvalete sarılıyorum resmen…
Evhamlikurabiyeanne Iki dogumumda da sonda ciktiktan sonra idrar yaparken bir süre yanmam oldu bu dogumumda 2 hafta kadar sürdü bir ara idrar torbama zarar mi geldi diye bile düsündüm hatta 27.gündeyim 10 12 gündür olmuyor yanma ondan önce hep vardı
Hllkandmr Sarina98 doktorum duphalac şurup vermişti bana onu deneyebilirsiniz . Ben içmedim ama rahat yapabildiğim için . Belki sindirim sisteminizi düzenlemeye yardımcı olur