Hulyasi Kızlar progestan. Kullandıktan sonra bir saat yatıyorum ama ayağa kalkıp iş felan yaptığım zaman öylece akıyor progestan sizde de öyle oluyor mu? Böyle bir faydası olmaz herhalde demi
Ozlem_032 Hulyasi ben hamilelik zamanımda bir ay kullandım vee hep akıntı gibi aktı iç çamaşırım hep beyaz oluyordu doktoruma sorduğum zaman normal korkulacak bir şey yok demişti
Moz Hulyasi ben oral kullanıyorum oral almamı söyledi dr ama fitil olarak kullananlar da çokça akıntı oluyormuş normal yani
twinsmom__ Hulyasi 3ay kullandım benim de öyleydi çok sulanıyor o ilaç Faydası olduğunu düşünüyorum ben
numix Ben kullandığım zaman gece uyurken koyuyordum sabaha kadar duruyordu. Eğer sabah da koymam gerekirse erkenden kalkıp koyuyordum uyumaya devam ediyordum
Gmzcngz Ben gece yatarken bide sabah kullanıyorum günde 2 defa oluyor . Benimde akıyor ama içeri ittiğimiz için sonuçta ilaç içeri atıyor kendini fazlalığı çıkıyor . Bir sorun olduğunu sanmıyorum canım ve ben hamilelik sürecince kullanacakmışım
Hulyasi Hem sabah hem akşam kullaniyorum.gece yatmadan kullanınca sabah az da olsa alıntı oluyordy ama gündüz ister istemez bir iş yapınca hemen gelio fazla geliyor bide bir saat yatmama rağmen 😰bende 13haftaligim hala kullanıyorum
Gmzcngz Hulyasi benim gibi kullanıyorsun ben akşam 11 de atıyorum yatıyorum sabah 7 de atıyorum gene yatmaya devam ediyorum sonra kalkıyorum bişey yol birde böyle dene
DENIZ_55 Hulyasi bendede bazen alıyor yatıp kalkınca dün unuttum aldım yatmadan kalktim is felan yaptim ama jic akladı anlamadım şaşırdım sen kullan akşada sorun yapma kullan canım bende kullanıyorum çünkü bazen akıyor bazen akmıyor
Gamzeecre Hulyasi 6 tüp Bebek tedavisi sonucu bu konuda çok tecrübeliyim hiç merak etmeyin hemsirem 15 dakika yayman yeterli demişti.ilac içeride eridikten sonra fazla olanı atıyor içiniz rahat olsu .aralıksız 3 ay kullandım
nisamom_ Hulyasi benimde aynı oluyor canım su gibi sıvıyla geri geliyor gidem gidiyor içeri kalan sıvıyı atıyor vücut endişelenme normal 🌸