2prensesannesiiii Çin takviminde 29 yaş cinsiyet hep erkek gösteriyor yani 1 yaş eklenince 30 oluyor o da hep erkek bebe cinsiyet belli olanlar yazabilir mi merak ediyorum 🥰
DENIZ_55 2prensesannesiiii cin takvimi bazen yanlış gösteriyor benim diğer gebeligimde kız gosteriyordu ama erkekdi takılma canım doktor daha iyi bilir
2prensesannesiiii Tubitumum maşallah sağlıcakla gelsin inşallah küçük prens çin takvimine göre hep bi yaş ekliyoruz ya 30 oluyor o da ful erkek hemen hemen yıl boyunca 🥰
2prensesannesiiii DENIZ_55 kuzum ben gebe değilim 30 olunca düşünüyorum şuan 2 kızıma odaklıyım 🥰🙏benim kızlarımda yanılma olmadı 2 si kiz gösteriyor ama tabi güvenilmez çokta ben 30 ful erkek gösteriyor ya merak ettim 29 yaşında olanların hepsi erkek mi diye 🥰
Deletedmom_116 2prensesannesiiii uslu dur diyorum asko klavye karıştırmış bide Oğlan durmuyo 😂Yazamamişim
DENIZ_55 2prensesannesiiii anladım canım hayırlısi olsun hakkında inşallah rabbim gönlüne göre versin inşallah
CeylanAk 29 yaşındayım 26 mart son adet tarihi cinsiyet hala bilmiyorum doktor bahtsızlığı diyelim postu takipte kalayım 20 sinde özele gidicem orda bari öğreneyim dua edin kızlar 😂😂😂
2prensesannesiiii CeylanAk ay çatlardım ben 😂 iyi sabretmişsin 🥰🙏 hayırlısıyla öğrenirsin inşallah balım 🥰🙏