Ebrueren Kızlar evde 4 tane test yaptım pozitif sağlık ocağında kan verdim 254 dü haftaya doktora gidicem doktor benden tekrar kan istermi beta için yoksa kese bebek falan görürse istemezmi ?
Smbemdy Ebrueren ben sali gunu test verdim 163 cikti doktor persembe tekrar vermemi soyledi artis guzelse 10gun sonra kese icin kontrole gelmemi soyledi. Beklenen Adet tarihinden 10gun sonra yani.
Ebrueren Smbemdy ben bir kez beta verdim oda pazartesi şimdi haftaya perşembe gidicem o gittiğim gün keseyi bebeği görürse acaba betanın önemi varmı istermi onu merak ettim
Fyzblky Ebrueren En az 3 kere kan verip 2 kat veya %66 oranında artması gerekiyor. Doktora gitmeden kendinde kontrol edebilirsin. Adet gecikmesinin 10. Günü randevu alırsan ultrasonda bakar çünkü 10 gün geçmeden genelde kan istiyorlar zaten.
Smbemdy Ebrueren bence 2. Yi verip yukselmeyi gor ona gore yol alirsin yukselmeyi gormek lazim sen ara veriyorsun baya..
Aysolin Ben hic kan vermedim. Zaten evde test yaptigimda reglim gecikmisti. Doktora gittim ultrasonla bakti ve kese gorundu