Fatmagul38 Konya'ya atamamız oldu.ben konya'yı hic bilmiyorum doktor tavsiyesi istiyorum.rica etsem yardımcı olur musunuz?kadın doktor tecihimiz
NazlGlnen Fatmagul38 Ben özel selçukluda Aysel kamer e gidiyorum araştırmıştım da normal doğum yaklaşımcı bi doktor. Gidenlerin yorumlar falan çok iyi bende memnunum hatta 15 günüm falan kaldı onda doğum yapıcm..
Yasmnnn Fatmagul38 medova fuat demir doktora gidiyorum cok memnunum normal doğum destekcisi bir doktor ve işinde çok çok iyi araştır çok memnun kalırsın çok hastası var
Mmmx-ray Medova şükran doğru Özel Selçuklu Nil okur Medicana rengin karataylı Büyüksehir Hacer hanım hepsi gayet tecrübeli işini iyi yapan drlar
Aygn Fatmagul38 yok canm normal bilmm ama 2 ablamin 2side sezeryan yaptı hikmet hocada çok ilgili yani
beyzayagiz medikana hikmet karabacak canim ikinci hamileliğim ilkini onda dogum yaptim yalniz benimki son ana kadar normaldi doktor normali deneyecek ilk basta olmazsa sezeryanda dedi açılmam olmadi benim cocuk korkudan geri çekilde kapanmam oldu ben yapamayacam dedim doktora artik sezeryana aldı beni hemen