Asu_moi Kızlar merhaba 33.haftalıkken yüksek sancılarım çıktı yazmıştım burda,serum ve fitile başlandı ama bunu yaşayanlara baktığımda hep sezeryanla doğum yapanlar görüyorum,nst de sancısı erken cıkıp normal doğum yapan kimse yok mu?? 🥹
Svncezo Asu_moi yaa şimdi post açmıştım bende 34. Haftamda yaşadım dün ağrı çıktı nst de sezeryan mı yapmışlar böyle olanlar sebebi neymiş peki sezeryan olmasının
Lovely77 Asu_moi 33 t’en beri sancim var bende sizin gibiydim hic yerimde durmazdim kendime her gun Bi is cikarirdim ondan sonra cok sancilarim oldu 33 te doktora gittim hem sancim çıktı hem 2 cm acîlmam 3 gun yatış ile serum ve ciğer gelistirici igne vurdular 2 doz ve taburcu olduğumda da WC harici kesinlikle kalkmami hareket halinde olmami istemediler annemlerdeydim bende full dinlendim kizimada annemle kardesimin eşi bakti hep ilgilendi yeme icmemize her seyimizle ilgilendiler hic bir sey yapmadım daha 1 2 gündür biraz ayaklandim yarin 37 haftalik oluyorum artik ebede dedi 37 den sonra yurumeye basla diye ve normal dogum istiyordum hep ilk dogumumda normal buda suana dek normal görünüyor herhangi bir sağlık sorunu olmadigi surecede inşallah normal dogucak. Bizim minnakin kafasi cok asagidaymis kanala girmiş erken dogmak istiyordu zar zor 37 kadar dayandik bakalim bende 37 38 haftalar icinde doğum yapmak istiyorum o yuzden hareketlenicem zaten yalanci sancilarim da basladi
Suey Svncezo ben 33te nstde sancı çıktınca sezeryan oldum çünkü bebek küçük olduğu için ciğerleri solunumu gelişmediği için doğum yolunda sıkıntıya girebilir dedi
Asu_moi Su cok iciyorum ama ayakta cok duruyodum cok harekettliydim tüm gün kendime iş cıkarıyodum belim kopuyodu ağrıdan :( valla evet bende istemiyorum inşallah gönlümüze göre olur burda hep sezeryana denk geliyorum cunku
Svncezo Asu_moi ayy bende öyleyim gittim biber patlıcan aldım közlemeye nasıl ağrım Var yorgunluktan gününde sağlıkla gelsinler inşallah
M-Urass_Mom Ben de aynı şekilde kurtlu gibi hiç duramıyordum. Sonraki zamanlarda yine artıyor yapmasanız da bir şey ağrılarınız 🤷🏼♀️🥲
M-Urass_Mom Asu_moi Yok çok şükür, 37+0 💙 30. hafta civarından beri artarak devam eden genital bölgemdeki kemiklerin ağrıması sorunu var bir tek. Bizim sıpanın kafası biraz büyük olduğu için ağırlığını da erken hissettirmeye başladı.
M-Urass_Mom Mutluuu42 En son 92 mm dendi. 100 ve üzerinde normal doğum tehlikeli olurmuş. O raddeye gelmeden planlı normal doğum yapabiliriz dedi. Büyük ihtimalle o kadar büyümez ama takip etmemiz lazım dedi
Mutluuu42 M-Urass_Mom ya bana 90 dedi ve sezeryan dedi bende diğer doğum normal olduğu için sezeryan istemiyorum bı diyorum zorlamasam mı bilemedim hayırlısı
Asu_moi Lovely77 ayy maşallah 37-38 lere gelmişsiniz darısı bizlerin başına🥹🙏🏻bende çok hareketli olmayı iyi bişey sanıyodum 😂bilsem hep yatardım.. pişmanım ama iş işten geçti 😞sağlıkla kucağınıza alın inşallahh🥹🩷Allah kolaylık versin💞💞🌸
Lovely77 Asu_moi amiiin, sağlıkla sorunsuz bir sekilde dogumumuzu yapar minnaklarimizi kucagimiza aliriz inşallah 🤲🏻🥰🥰
M-Urass_Mom Mutluuu42 100′e kadar normal yapabiliyorsun zorla bence doktorunu. Kolaya kaçmak peşinde çoğu ne yazık ki