Mine-B Merhaba adetime yaklaşık 10 gün var dün kan verdim beta hgc 0.25 çıktı bu ne demek acaba < 5 Post-menapozal 0-11.6 U/L Deger 0.25 U/L
Yeniyeniden Mine-B allah allah 10 gun var daha adetinize beta böyle çıktı demek 20.gun varken verin bence birdahikine🤔
Busra_28 Mine-B adet zamanı da artış gösterebiliyormuş beta hcg ama 0.25 normalden yüksek ya çok yeni gebelik var ya da başka bir şey ama bence erkenden vermektense 1 hafta falan gecikince verin öncesinde anlaşılması zor ben 5 gün geçtiği halde verdiğimde az çıkmıstı
Mine-B Yeniyeniden kanı bebek için vermedim diyetisyenim kan testi istedi doktor korunmuyorsan betanada bakalım dedi. Adetime 10 gün varken betaya baktırmaya gitmedim…
Arzunur14_ Yeniyeniden Ne kadar kırıcısınız isterse 20 gün kala verir soruya cevap vermek yerine eleştiriyorsunuz.
Mzzz Busra_28 0.25 normalden yüksek değil matematik öğrenin bence 2-3 çıkan bile varken 0 çok düşük bir sayı ay bide yeni gebelik var diyor şaka gibi hiç mi okumuyorsunuz yahu millete burda yanlış bilgi verip boş yere umutlandırmayin yazık
Yeniyeniden Mine-B bunu ben biliyormuyum sen biliyorsun basliktada yorumlara yazarken ben diyetisyene girtimde ondan istediler bende vermek zorunda kaldım diye bir kelime gecmiyor😂 yakinda müneccim olcaz
Mine-B Yeniyeniden bu çok önemli bir detay değil ya, benim sorduğum 10 gün var değer böyle çıktı. Diğer detaylar neyi etkileyecek acaba??
Alwayshope Yeniyeniden başlığa böyle bi açıklama veya kelime de yazmak zorunda değil zaten 😀 ne kadar negatifsiniz sabah sabah. Belki bunu soran arkadaş tecrübesiz veya herhangi bi bilgisi yok çok da normal. Sizin tribinizi mi çekecek cins cins yorumlar yapıyorsunuz ya.
Kubra0606 Yeniyeniden hangi posta girdiysem orda olumsuz bi yorumun var. Cevap vermeden postları geçebilirsin biliyorsun değil mi? Mutsuzluğunu burdaki insanlardan çıkarmaya çalışma :) Üzüldüm çevrendeki insanlara.
Hamileannem Yeniyeniden neden insanı sters ediyosun yada hep bı olumsuz cevabın var sen burda böyleysen çevrendeki insanlara Allah sabır versin arkadas olsan sevilmezsin kusura bakma 😉
Yeniyeniden Alwayshope allah allah beta baktırdım 10 gun deyince sen ne düşünüyor olurdun ay bir git geldi gene biri daha sacmalaya sana hic laf yetistiremeyecigim
Kubra0606 Yeniyeniden o kadar mutsuzsun ki stresini burdan atmaya çalışıyorsun yazık sana. Çok tecrübeliysen burda işin ne? Millete kötü yorum yapmaktan başka ne işe yarıyorsun?
Yeniyeniden Kubra0606 ne mutsuzluğu ya😂😂😂 ben niye mutsuz olayım allahima şükürler olsun en başta sağlıklıyım iyi bir eşim var iyi bir ailem var rabbim evlat nasip etmiş çok tatlı kedilerin köpeğim var güzel bir işim var maddi durumum allahim şükür yerinde mutsuzluk burda neresinde ayrica kadına dediğim 20 gun once demek sizi niye gerdi?? Aklı selim olan birinin zaten adete.10 gun varken gebelik çıkmayacağını bilecek kadar İnternet denen bir aletten araştırma yapabiliyor diye düşünüyorum 🙂
Kubra0606 Yeniyeniden hayır senin sorunun sadece bu postta değil her yerde olumsuzsun anlamıyo musun? Mutlu insan çevresine bu kadar negatiflik saçamaz kusura bakma. Ha negatiflik huyunsa da kimse senin yorumlarını çekemez herkesin bi hassasiyeti var burda. Kimseye yardımın dokunmayacaksa yorum yapmayacaksın bu kadar basit. Hadi iyi günler sana.
Mine-B Yeniyeniden hanımefendi adet görüp hamile kalan insanlar bile var siz neyin araştırmasından bahsediyorsunuz. Siz o çok mükemmel hayatınızda biraz daha bir şeyler öğrenmeye başlayın bence. Beyninizi böyle yorumlar yapıp insanların siniri bozacağı yerde gidin kendinizi geliştirin
Sna1244 Yeniyeniden hayatım aklı olan 10 gün önce çıkmayacağını bilir diyorsunuz ben adetime 11 gün kala öğrendim gebeliğimi bak bende sana bunu öğreteyim benden bir bilgi kapmış ol bu kişiden kişiye hormona göre değişiklik gösterir
Kubra0606 Yeniyeniden neye kime neyi anlatıyoruz değil mi? Biz burda seni engelleyip görmüyoruz ama yazık ki senin ailen seni ömür boyu çekmeye mahkum.