minigim__1 Kubra_24 ilk bebeğimde 2 ay önceden başlamıştım 3.ay hamile kalmıştım ama etkisi varmı bilmiyorum
Fekf Kubra_24 evet ve iç tatlım bunu kendim yaptım ve çok şükür suan gebeyim her gün bir tane avkado yemeni tavsiye ederim doğurganlığı çok artırıyor ve yumurtalıklara da çok faydası var
ayseheyecanli Kader-kepel ya hurma yemeye korkar oldum hurma doğumdan önce yenince doğumu başlatıyomuş gibi şeyler yazdılar burda biz daha
Kubra_24 Eşim onlar otizm yapıyo kullanma fiyor ama faydalı olduğunu düşünüyyprum o yüzden merak ettim sizce eczaneden direk alsam veririlermi
Baby_B Kubra_24 Otizm yapan sey;dozu. Eskiden yüksek miktarda mg ile üretiliyordu.Artik günlük mg si azaltilmis durumda. Dikkatli almaniz yeterli.
Fatmadali Kubra_24 evet veriyolar ama doktora danışmadan kullanmayın derim. Markasına göre çeşidine göre vücudunuzun ihtiyacına fazla bi ilaç alırsanız dokunabilir. Arkadaşıma olmuştu
Parilti007 Kubra_24 kendi kendinize almayın foliği kesinlikle. Eşinizin dediği şeyden kastı dozudur. Doktor tahlillere bakarak veriyor folikleri muhakkak doktor önerisiyle alın :)
Kubra_24 Baby_B o zaman kafama göre almim ya doktor kontrolunde alim.bama dua edin kızlar inşallah gebeyimdit adetim gecikti.eşimde bende çok istiyoruz yeni yeni deniyoruz
Elifdrkk Merhaba bende gebelik düşünüyorum doktora sordum kullanabilirsin dedi, bu ilaç gebe kalmak için mi? Yoksa gebe kaldıktan sonra bebeğin gelişimi için mi? Bilen yazabilir mi?
Ayse0575 Elifdrkk gebe kalmayı kolaylaştırmaz ama gebe kalmanızda olan süreçte vitamin eksikliklerinizi tamamlar gebe kalınca bebek ilk 3 ay sizin vitamin depolarınızdan besleniyor. Gebe kalmadan 3 ay önce kullanmaya başlayın🙏🏻
cnsklkn Kubra_24 evet gebelik öncesi kullandım ama benim için yetersiz bir folik asit verilmiş. Kan değerlerime bakilmadi. 26 haftalıkken folik asit eksikliğine bağlı bel boşluğu ile bebeğimi kaybettim. Şuan tekrar hamileyim doğum yapana kadar en yüksek dozda olan folbiol kullanıyorum.kan değerinize baktirarak sizin için doğru olan folik asiti kullanmalısınız.
Ayse0575 Kubra_24 ben gebelikten 3 ay öncesinde başladım. 3. Ayında hamile kaldım. Doktorlarda genelde 3 ay öncesinden kullanımını öneriyor. Eğer folik depoları boşsa tamamlansın diye çünkü folik asit gebelikte çocuğun omurga ve beyin gelişimi için çok önemli bi faktör🙏🏻