merhaba. 26 haftalık ultrason. Doktor bişey dedi ama ben tatmin olmadım. Sizce kız mı erkek mi? Tam bacak arası bu arada ☺️

ealifyy kız gibi ortada çizgi varmış gibi duruyor pipi bu haftalarda baya belli olur diye düşünüyorum bu haftaya kadar belirsizmiydi hep

ealifyy baya kötü olmuş doğumda size süpriz olacak o zaman gönlünden geçen olsun burda bacak arası tam açık ama birşey demedi mi yine de

_Mother_ yok doktor erkek dedi ama beni bu ultrason görüntüsü de doktorun bakarken gösterdiği görüntü de tatmin etmedi 🫠 yani ben burda asla çük görmüyorum 😁 Google dan falan da bakıyorum bu haftalar da erkek bebekler de hep bir baya büyük çıkıntı var kızlar burdaki gibi. Ne bileyim zaten kaldı 2 ay artık napalim 😂

ealifyy gönlünden geçen olsun inşallah 💝 benimde bacak arası böyleydi 2 gün önce gittim 16+5 di kız dedi bana ondan kız olabilir mi dedim fotoğraf vermedi bende çekmedim atamıyorum o yüzden keşke fotoğraf alsaydım

_Mother_ rabbim seninde gönlünden geçeni nasip etsin inşallah ♥️ iki tane oğlum var belki de bu yüzden çok kız istediğim için tatmin olamıyorum. Önce hayirlsini sağlıklısı istiyorum ✨