ferhpnar Nime07 bir bakayım ona da vazelin sürüp kalkanı taktım o biraz rahatlattı emzirdim en azından
ferhpnar Bergamot var onları kullanıyorum bugün vazelin sürdüm o baya rahatlattı şükür emzirebiliyorum biraz
Bergamot ferhpnar sürdüğüm şeyler bebeğe gitmesin diye emzirmeden önce ılık suyla silerdim göğüs çevresini. Geçmiş olsun sevgiler 💕
ferhpnar Hulo2105 vazelin sürdüm bugün birde kalkanı taktım o biraz rahatlattı lanolin çok işe yaramadı bende yara ilerlemiş bayaa
Ozge_Lavin ferhpnar ben henüz doğum yapmadım ama aynı sorunu yaşayan birisi kırmızı kantaron yağından başka hicbirsey çözüm olmadı demişti. Deneyin isterseniz.
Mery1 Benim ilk bebekte kanamalı emzirmiştim. Garmesan pomat sürdüm göğsüm açık yattım ve bir gecede geçirdi. Tavsiye ederim. Sürdükten sonra emzireceğin zaman temizle kremi. Sonra tekrar sür göğsün açık dolaş bir gün
Adenmom_ ferhpnar gümüş kapaktan o kadar memnunum ki hiç yara olmadı çok şükür kendi sütümlede siliyorum
Bubu_ ferhpnar garmastan pomad kullandım ebemin tavsiyesi üzerine böyle bir krem görmedim anında acı falan alıp götürüyor tavsiye ederim